Σώρρας: Όταν νιώσω ασφαλής θα εμφανιστώ

Gazzetta team
Σώρρας: Όταν νιώσω ασφαλής θα εμφανιστώ
Ο φυγόποινος αρχηγός των «Ελλήνων Συνέλευσις» τοποθετήθηκε μέσω γραπτής του δήλωσης

Μέσω γραπτής του δήλωσης στον ΑΝΤ1 ο Αρτέμης Σώρρας, ο οποίος διαφεύγει της σύλληψης, τοποθετήθηκε για τους λόγους που δεν εμφανίζεται στις αρχές παρόλο που εκκρεμεί ένταλμα σύλληψής του.

Μία εβδομάδα μετά την καταδίκη του, ο κ. Σώρρας δήλωσε πως «θα εμφανιστώ όταν νιώσω ασφαλής. Έχω δεχθεί απειλές και επιθέσεις για τη ζωή μου. Η αλήθεια θα λάμψει στο Εφετείο Πατρών». Συμπλήρωσε πως «καμία σχέση δεν έχει η "Ελλήνων Συνέλευσις" με εγκληματική οργάνωση, είναι ένας αυτοχρηματοδοτούμενος οργανισμός και τίποτε άλλο».

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε ο ANT1, το σκεπτικό της παράδοσης στις αρχές μπήκε από την σύζυγο του Αρτέμη Σώρρα η οποία επιθυμεί την επανασύνδεση με τον 8χρονο γιο τους. Ο σύζυγός της ωστόσο δηλώνει πως νιώθει «πιο δυνατός από ποτέ». «Το τραπεζικό και πολιτικό σύστημα της χώρας εντείνει την προσπάθεια του να εξουδετερώσει εμένα και τον πολιτικό φορέα "Ελλήνων Συνέλευσις" μπροστά στο ενδεχόμενο συμμετοχής σε εθνικές εκλογές. Φαίνεται ότι ανησυχούν και φοβούνται για κάτι».

Ανέφερε τέλος πως «δυστυχώς η δύναμη και η απήχησή μας στην ελληνική κοινωνία μεγαλώνει κάθε μέρα. Η "Ελλήνων Συνέλευσις" συνεχίζει δυναμικότερη, απτόητη για την επίτευξη του στόχου να ξαναπάρουμε την πατρίδα στα χέρια μας».

Πηγή: newsbeast.gr