Νεαρός επιδειξίας «χτυπά» μέρα-μεσημέρι μέσα στη Λαμία!

Gazzetta team
Νεαρός επιδειξίας «χτυπά» μέρα-μεσημέρι μέσα στη Λαμία!
Πρόκειται για έναν νεαρό με σγουρά μαλλιά, που ζητά από γυναίκες πληροφορίες και στην συνέχεια αρχίζει να αυτοϊκανοποιείται μπροστά τους.

Νεαρός επιδειξίας "χτυπά" μέρα-μεσημέρι μέσα στην Λαμία, όπως αναφέρουν καταγγελίες.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες πρόκειται για έναν νεαρό με σγουρά μαλλιά, ηλικίας περίπου 30 ετών, ο οποίος κυκλοφορεί με ένα Opel Corsa.

Ο επιδειξίας πλησιάζει με το αυτοκίνητο γυναίκες που περπατούν στο πεζοδρόμιο και ζητάει πληροφορίες, π.χ. για το πώς θα πάει σε κάποιο προορισμό.

Την ώρα που το ανυποψίαστο θύμα αρχίζει να του εξηγεί πως θα πάει εκεί που ρώτησε, αυτός αρχίζει να αυτοικανοποιείται μπροστά στην γυναίκα, που ξαφνικά διαπιστώνει ότι έχει να κάνει με κάποιον ανώμαλο και φυσικά φεύγει σοκαρισμένη.

Ακριβώς αυτό έγινε την Τετάρτη, λίγο μετά τη 1 το μεσημέρι, στην οδό Θερμοπυλών στη Λαμία, κοντά στο s/m "Βασιλόπουλος", όταν ο νεαρός πλησίασε μια γυναίκα για να την ρωτήσει πώς θα πάει στα Jumbo.

Επίσης το μεσημέρι της Δευτέρας ο επιδειξίας "χτύπησε" στην οδό Κύπρου στα φανάρια με την οδό Αθηνών. Αυτή τη φορά ο νεαρός οδηγός ζήτησε από την γυναίκα που περπατούσε επί της Κύπρου να μάθει πώς θα πάει στην Υπάτη.

Δεν έχει γίνει γνωστό αν έχουν υπάρξει και άλλα κρούσματα τις προηγούμενες ημέρες, ωστόσο αν κάποιος/α γνωρίζει κάτι για τον συγκεκριμένο νεαρό να ενημερώσει άμεσα την αστυνομία.

Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ το χρώμα του Opel Corsa πρέπει να είναι γκρι σκούρο και οι πινακίδες αθηναϊκές.

Πηγή: lamiareport.gr