Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύθηκε την Ιβάνκα Τραμπ (pics& vid)

Gazzetta team
Η Σκάρλετ Γιόχανσον υποδύθηκε την Ιβάνκα Τραμπ (pics& vid)
«Είναι όμορφη. Είναι ισχυρή. Είναι συνένοχη». Αυτό ήταν το σλόγκαν του «διαφημιστικού» με την Σκάρλετ Γιόχανσον ως Ιβάνκα Τραμπ.

Η διάσημη ηθοποιός υποδύθηκε την κόρη του Αμερικανού προέδρου στο Saturday Night Live. Με ξανθιά περούκα, η Γιόχανσον πρωταγωνίστησε σε «διαφημιστικό» ως Ιβάνκα Τραμπ, για το άρωμα με το γεμάτο νόημα όνομα «Complicit» (συνένοχη).

Ενα άρωμα «για την γυναίκα που μπορεί να τα σταματήσει όλα αυτά, αλλά δεν θα το κάνει», όπως διαφήμιζε η Γιόχανσον ως «Ιβάνκα», καρφώνοντας τη στάση της κόρης του προέδρου απέναντι στις ενέργειές του.

«Κάθε άνδρας ξέρει το όνομά της, κάθε γυναίκα ξέρει το πρόσωπό της. Οταν μπαίνει σε ένα δωμάτιο, όλα τα μάτια είναι πάνω της. Είναι η Ιβάνκα. Είναι όμορφη, είναι ισχυρή, είναι συνένοχη», ανέφερε ακόμη το διαφημιστικό-σκετς της τηλεοπτικής εκπομπής του NBC.

Στη συνέχεια η Γιόχανσον, πάντα ως Ιβάνκα, κοιτάζεται σε καθρέφτη και βάζει κραγιόν, όμως απέναντί της δεν βλέπει το πρόσωπό της, αλλά εκείνο του Ντόναλντ Τραμπ τον οποίο υποδύεται, όπως πάντα, ο Αλεκ Μπόλντγουιν.

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Γιόχανσον υποδύεται την Ιβάνκα Τραμπ στο SNL. Το είχε κάνει το 2007 και την είχε παρουσιάσει ως το αγαπημένο κακομαθημένο παιδί του εκατομμυριούχου.


Πηγή: iefimerida.gr