Η νέα βλακεία που έκανε ο Dan Bilzerian και εξόργισε τους πάντες (pics)

Gazzetta team
Η νέα βλακεία που έκανε ο Dan Bilzerian και εξόργισε τους πάντες (pics)
Όχι, ο πλούσιος κληρονόμος/χαρτοπαίχτης/διάσημος του Instagram, δεν διοργάνωσε νέο όργιο και το πόσταρε. Κάτι άλλο έκανε.

Ο Dan Bilzerian είναι από τους ανθρώπους που μισείς ή αγαπάς. Ή αγαπάς να μισείς.

Όπως και να έχει, ο βλαχοαμερικανός εκατομμυριούχος είναι σταρ του Instagram και κάθε του ανάρτηση γίνεται αυτομάτως viral.

Είτε σηκώνει φωτογραφία από το ιδιωτικό του τζετ παρέα με 15 ημίγυμνα μοντέλα, είτε αναρτά 200.000 δολάρια πεταμένα στο τζάκι, είτε τον ίδιο να κρατάει ένα καλάσνικοφ, ο τύπος αυτός σου δίνει χιλιάδες λόγους να το μισείς, να τον ζηλεύεις, ακόμα και να τον αγαπάς.

Αυτή τη φορά όμως ο Dan Bilzerian έσπασε κυριολεκτικά τα νεύρα οτυ κόσμου με την τελευταία του ανάρτηση.

Ο Αμερικανός, πήγε για ταξιδάκι αναψυχής στο ιδιωτικό νησί του Sir Richard Branson, το Necker Island.

Εκεί, ο ιδιοκτήτης της Virgin, έχει αρκετά ζώα για να... ψυχαγωγούν τους πελάτες του (έχει μάλιστα επικριθεί για αυτό στο παρελθόν).

Ο Dan Bilzerian λοιπόν βρήκε μια τεράστια χελώνα Γκαλαπάγκος και το πρώτο πράγμα που σκέφτηκε να κάνει ήταν να βάλει μια... φίλη του με μαγιό να την καβαλήσει και να βγάλει φωτογραφία για το Instagram!

Αμέσως άνθρωποι της WWF διαμαρτυρήθηκαν καθώς η εν λόγω χελώνα είναι προστατευόμενο ζώο!

Μάλιστα, ο διάσημος επενδυτής και φίλος του Richard Branson, Jamison Ernest, είπε στον ιδιοκτήτη της Virgin: «Είμαι πολύ απογοητευμένος μαζί σου. Υποτίθεται έχεις στο νησί σου αυτά τα ζώα για να τα προστατεύεις, όχι να τους φέρεσαι σαν να είναι σε ζωολογικό κήπο».

Ο ίδιος ο Bilzerian από την άλλη, απάντησε στην κριτική που του γίνεται λέγοντας απλά: «Τελειώνετε! Οι άνθρωποι που εργάζονται εκεί μου είπαν να βάλω την γκόμενα να κάτσει πάνω στην χελώνα!».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Οι παλιές φωτογραφίες του Dan Bilzerian είναι κάπως ντροπιαστικές (pics)