Κλέφτης μηχανών δήλωσε ότι του έκλεψαν... τη μηχανή!

Gazzetta team
Κλέφτης μηχανών δήλωσε ότι του έκλεψαν... τη μηχανή!
Τα κλεμμένα δίκυκλα και μέρος των κλοπιμαίων από το σχολείο βρέθηκαν κατά την έρευνα στο σπίτι του νεαρού Έλληνα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους.

Την ώρα που έκλεβε ξένες μηχανές και τον αναζητούσαν παντού, πήγε στην Ασφάλεια για να δηλώσει ψευδώς ότι έκλεψαν και την δική του μοτοσικλέτα ώστε να μπορεί να συνεχίζει ανενόχλητος την δράση του ένας 31χρονος που διέρρηξε και ένα σχολείο!

Δεν μπόρεσε, όμως, να ξεγελάσει για πολύ τους αστυνομικούς που τον ταυτοποίησαν ως δράστη των κλοπών ενός μοτοποδηλάτου και μιας μοτοσικλέτας στις 1και 2 Φεβρουαρίου από την πόλη των Ιωαννίνων, αλλά και της διάρρηξης στο σχολείο στην περιοχή Ανατολή από το οποίο είχε κλέψει διάφορα αντικείμενα και υλικά στις 12 Φεβρουαρίου.

Τα κλεμμένα δίκυκλα και μέρος των κλοπιμαίων από το σχολείο βρέθηκαν κατά την έρευνα στο σπίτι του νεαρού Έλληνα και αποδόθηκαν στους ιδιοκτήτες τους. Ο 31χρονος δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου και η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του για διακεκριμένες κλοπές και ψευδορκία σε βαθμό κακουργήματος υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

*** Σε μια επιχείρηση στην πόλη της Δράμας είχε τρυπώσει παριστάνοντας τον πελάτη την περασμένη Τετάρτη ένας 38χρονος Έλληνας και, όταν βρήκε ευκαιρία, άρπαξε 200 ευρώ από την ταμειακή μηχανή. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή από την Ασφάλεια και υποβλήθηκε στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Δράμας.

Πηγή: protothema.gr