Οπλισμένος σαν αστακός οδηγός στο Ηράκλειο

Gazzetta team
Οπλισμένος σαν αστακός οδηγός στο Ηράκλειο
Ο 30χρονος επέβαινε σε ένα φορτηγάκι βρέθηκε με πιστόλι και χρησιμοποιημένα φυσίγγια, με ένα μαχαίρι και μία ποιμενική ράβδο

Οπλισμένος μέχρι τα... δόντια ήταν ένας νεαρός οδηγός που υποβλήθηκε σε έλεγχο από αστυνομικούς του Τ.Α.Ε. στο Ηράκλειο! Στο αγροτικό φορτηγάκι που επέβαινε, βρέθηκαν ένα πιστόλι με φυσίγγια και άδειους κάλυκες που εξετάζεται πού είχαν βληθεί, αλλά και ένα μαχαίρι και μια ποιμενική ράβδος, η γνωστή “κατσούνα”!

Ο 30χρονος Έλληνας συνελήφθη και προσήχθη στο αστυνομικό τμήμα Χερσονήσου που διενεργεί την προανάκριση και ερευνά αν εμπλέκεται και σε άλλες παρανομίες. Στη συνέχεια, αφού εκδοθεί το πόρισμα της βαλλιστικής εξέτασης στο πιστόλι, θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ηρακλείου με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.

*** Σαν... αστακός ήταν οπλισμένος και ένας 32χρονος Έλληνας, όπως αποδείχθηκε από τον έλεγχο που έκαναν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης στο αυτοκίνητο που οδηγούσε στην Πάτρα! Μέσα, βρέθηκαν ένα πτυσσόμενο μεταλλικό κλομπ, ένα αναδιπλούμενο στιλέτο, μια σιδερογροθιά και ένα ξύλινο ρόπαλο που κατασχέθηκαν και ο κάτοχός τους παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών ο οποίος του άσκησε δίωξη για παράνομη οπλοκατοχή.

Πηγή: protothema.gr