Συλλήψεις για ναρκωτικά στη λεωφόρο Μεσογείων!

Gazzetta team
Συλλήψεις για ναρκωτικά στη λεωφόρο Μεσογείων!
Oι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών προορίζονταν για διακίνηση στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε χώρους έξω από κέντρα που χορηγείται μεθαδόνη

Δύο άνδρες, ηλικίας 58 και 44 ετών, καθώς και μια 41χρονη γυναίκα, συνελήφθησαν, στη λεωφόρο Μεσογείων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, κατηγορούμενοι για κατοχή, προμήθεια και διακίνηση ναρκωτικών.

Η Δίωξη Ναρκωτικών, στο πλαίσιο ειδικών δράσεων για την καταπολέμηση εγκληματικών κυκλωμάτων διακίνησης ναρκωτικών ουσιών, εντόπισε τον 58χρονο, στη λεωφόρο Μεσογείων, έξω από κέντρο που χορηγείται μεθαδόνη, να προμηθεύει τον 44χρονο με ναρκωτικά δισκία.

Μετά τη σύλληψή τους ακολούθησε έρευνα στην οικία του 58χρονου και της 41χρονης, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: Ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους 8 κιλών και 553 γραμμαρίων, κρυσταλλική μεθαμφεταμίνη (shisa) βάρους 16 γραμμαρίων, 125 ναρκωτικά δισκία, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και 5 κινητά τηλέφωνα.

Σύμφωνα με την Aστυνομία, οι ποσότητες ναρκωτικών ουσιών προορίζονταν για διακίνηση στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και σε χώρους έξω από κέντρα που χορηγείται μεθαδόνη.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.

Πηγή: protothema.gr