Ο Τόσκας πιστεύει οτι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης

Gazzetta team
Ο Τόσκας πιστεύει οτι υπάρχει σχέδιο αποσταθεροποίησης
«Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο και υπάρχουν και κοινά συμφέροντα διαπλοκής. Κάποιοι θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας».

Για «συμφέροντα διαπλοκής που επιδιώκουν την αποσταθεροποίηση της χώρας» μίλησε στον Αlpha 989 ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας, με αφορμή την επίθεση αγνώστων στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην Κουμουνδούρου.

«Τίποτα δεν είναι τυχαίο σε αυτόν τον τόπο και υπάρχουν και κοινά συμφέροντα διαπλοκής. Κάποιοι θέλουν την αποσταθεροποίηση της χώρας. Δεν μιλάω τυχαία. Μιλάω πιο συγκεκριμένα όταν έχω στοιχεία, αλλά αυτοί οι άνθρωποι δεν πρόκειται να αφεθούν να συνεχίσουν τη δραστηριότητά τους, γιατί αποσταθεροποιούν όχι την κυβέρνηση, αλλά τη χώρα», είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Τόσκας πρόσθεσε πως «κανένας δεν λέει ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με τις διάφορες επιθέσεις που γίνονται κατά καιρούς» και παραδέχθηκε ότι «έχουν γίνει πιθανότατα και λάθη από πλευράς αστυνομικής φύλαξης», ενώ επεσήμανε ότι «είναι γνωστό πότε πυροδοτήθηκε αυτό το φαινόμενο και τι έγινε από το ‘08 και την περίοδο της κρίσης».

«Προφανώς είναι ακραία και περιθωριακά στοιχεία. Κάποιοι νομίζουν ότι έτσι θα γίνει η επανάσταση. Δεν αλλάζουν έτσι οι κοινωνίες», συνέχισε.


Πηγή: thetoc.gr