Αλεξανδρούπολη: Ο σκύλος ξετρύπωσε ηρωίνη και μεθαδόνη

Gazzetta team
Αλεξανδρούπολη: Ο σκύλος ξετρύπωσε ηρωίνη και μεθαδόνη
Ο τετράποδος αστυνομικός ανακάλυψε δυο πλαστικά φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη βάρους 146 γραμμαρίων, ένα μπουκάλι που είχε μέσα διάλυμα ηρωίνης βάρους 138 γραμμαρίων και μια σύριγγα με έξι ml διαλύματος ηρωίνης, ενώ οι άνδρες της Δίωξης κατέσχεσαν και ένα μαχαίρι.

Όσο καλά κρυμμένα κι αν ήταν τα μπουκαλάκια με την ηρωίνη και τη μεθαδόνη που είχε στο σπίτι του στην Αλεξανδρούπολη ένας 38χρονος Έλληνας, δεν ήταν δυνατό να μην τα εντοπίσουν τα αλάνθαστα ρουθούνια του εκπαιδευμένου σκύλου της Δίωξης Ναρκωτικών.

Ο τετράποδος αστυνομικός ανακάλυψε δυο πλαστικά φιαλίδια με υγρή μεθαδόνη βάρους 146 γραμμαρίων, ένα μπουκάλι που είχε μέσα διάλυμα ηρωίνης βάρους 138 γραμμαρίων και μια σύριγγα με έξι ml διαλύματος ηρωίνης, ενώ οι άνδρες της Δίωξης κατέσχεσαν και ένα μαχαίρι μήκους 0,52 εκατοστών στην κατοχή του 38χρονου, στον οποίο η εισαγγελέας Πρωτοδικών Αλεξανδρούπολης απήγγειλε κατηγορίες για παράβαση των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

*** Έκανε τη… ζόρικη στους αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών που της έκαναν σήμα να σταματήσει το Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε σε περιοχή της Κοζάνης μια 49χρονη Ελληνίδα και προσπάθησε να συνεχίσει την πορεία της. Όμως, ακινητοποιήθηκε και συνελήφθη, ενώ στην κατοχή της βρέθηκε και μικροποσότητα ηρωίνης η οποία κατασχέθηκε. Η οδηγός παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης κατηγορούμενη για κατοχή ναρκωτικών και απείθεια.

Πηγή: protothema.gr