Την κρατούσαν όμηρο και την έσωσε η... Pizza Hut (pics)

Gazzetta team
Την κρατούσαν όμηρο και την έσωσε η... Pizza Hut (pics)
Η αστυνομία ισχυρίζεται ότι μια γυναίκα στην Florida των Ηνωμένων Πολιτειών χρησιμοποίησε ένα έντυπο παραγγελίας της Pizza Hut για να καλέσει σε βοήθεια, όταν η ίδια και τα τρία παιδιά της ήταν όμηροι υπό την απειλή μαχαιριού από το φίλο της.

Η Cheryl Treadway και ο φίλος της, Ethan Nickerson, λογομαχούσαν καθόλη τη διάρκεια της ημέρας, όταν και τα πράγματα πια ξέφυγαν και εκείνος πήρε στα χέρια του ένα μεγάλο μαχαίρι, σύμφωνα με την αστυνομία.

Όταν εκείνη προσπάθησε να φύγει από το σπίτι για να πάρει τα παιδιά της από το σχολείο, ο Nickerson πήγε μαζί της για να βεβαιωθείτε ότι θα επιστρέψει στο σπίτι τους και δεν θα ζητήσει βοήθεια.

Όταν λοιπόν γύρισαν πίσω, η Cheryl του ζήτησε να παραγγείλει μια πίτσα μέσα από την εφαρμογή της Pizza Hut.

Ασφαλώς και δεν πεινούσε, απλά ο σκοπός της ήταν να μπορέσει να αφήσει ένα μήνυμα για βοήθεια στα σχόλια της παραγγελίας.

Και τελικά το έκανε σε μια... πίτσα πεπερόνι.

Ο φίλος της δεν το πήρε χαμπάρι όταν ξαναπήρε το τηλέφωνό του στα χέρια του.

Οι εργαζόμενοι στην Pizza Hut, πήραν το μήνυμα της Cheryl που έλεγε:

«Παρακαλώ βοηθήστε. Πάρτε το 911 για μένα» και όπως ήταν λογικό, δεν μπορούσαν να το ρισκάρουν και αμέσως επικοινώνησαν με την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί πήγαν στο σπίτι της και κατάφεραν να... πείσουν τον φίλο της να αφήσει τους ομήρους και να παραδοθεί.

Συνελήφθη και κατηγορήθηκε για βαριά επίθεση με όπλο, χωρίς όμως πρόθεση να σκοτώσει, εισβολή, ομηρία και παρεμπόδιση της δικαιοσύνης.

Ο διευθυντής του εστιατορίου τώρα, Candy Χάμιλτον, είπε ότι ποτέ δεν έχει δει κάτι τέτοιο στα 28 χρόνια που κάνει αυτή τη δουλειά!