Χαμός και μεγάλες ουρές στο ξεπούλημα της Ηλεκτρονικής (pics)

Gazzetta team
Χαμός και μεγάλες ουρές στο ξεπούλημα της Ηλεκτρονικής (pics)
Ουρές έχουν σχηματισθεί έξω από το πρώην κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στη Γλυφάδα (λεωφ. Βουλιαγμένης 117) ) όπου εκτίθενται τα προϊόντα της εταιρείας που θα βγουν σε λίγες μέρες σε δημοπρασία.

Το αδιαχώρητο επικρατεί από το πρωί στο πρώην κατάστημα της Ηλεκτρονικής Αθηνών στη Γλυφάδα, επί της Λεωφόρου Βουλιαγμένης 117, όπου εκτίθενται προϊόντα της εταιρείας, που πτώχευσε τον Απρίλιο του 2016.

Στους δρόμους της περιοχής, υπάρχει απίστευτη κίνηση, με τα αυτοκίνητα να είναι παρκαρισμένα ακόμα και στο διάζωμα και τους τροχονόμους να μην προλαβαίνουν να κόβουν κλήσεις!

Οι ενδιαφερόμενοι πελάτες παραλαμβάνουν έναν κωδικό για το προϊόν που τους ενδιαφέρει και ακολούθως θα πηγαίνουν στο Πρωτοδικείο, όπου και θα γίνεται ο πλειστηριασμός του προϊόντος.

Ωστόσο, πολλοί είναι οι καταναλωτές που φεύγουν εξοργισμένοι από το πρώην κατάστημα, κάνοντας λόγο για φιάσκο, καθώς οι τιμές είναι μειωμένες -μόλις- κατά 10% με 20%, ενώ υπάρχει και... προτεραιότητα. Δηλαδή, αν για παράδειγμα δύο καταναλωτές θέλουν μία τηλεόραση, θα την πάρει αυτός που έχει ήδη "κλείσει" τα περισσότερα προϊόντα.

"Στο σφυρί" σε αυτή την πρώτη διαδικασία εκποίησης για την πτωχευτική περιουσία της αλυσίδας ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών βγήκαν 15.560 τεμάχια που ανήκουν σε 1.500 κωδικούς με τιμή πρώτης προσφοράς για το σύνολο των προϊόντων 546.000 ευρώ.
Τα προϊόντα αυτά αποτελούν περίπου το 1/5 των εμπορευμάτων και αναμένεται να ακολουθήσουν αρκετές ακόμη διαδικασίες εκποίησης. Σε δεύτερη φάση θα εκπλειστηριαστούν έξι ακίνητα που διέθετε η εταιρεία.

Η έκθεση θα λειτουργήσει τις εξής ημέρες και ώρες:
Σάββατο 21/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.
Τετάρτη 25/01, από 12:00 π.μ. έως 19:00 μ.μ.
Σάββατο 28/01, από 10:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΚΩΣΤΑΣ ΣΤΑΜΟΥ

Πηγή: newsit.gr