Τραγωδία με 16 νεκρά παιδιά σε τροχαίο στην Ιταλία (pic)

Gazzetta team
Τραγωδία με 16 νεκρά παιδιά σε τροχαίο στην Ιταλία (pic)
Σε τραγωδία εξελίχθηκε σχολική εκδρομή για μαθητές γυμνασίου σχολείου της Βουδαπέστης, αφού το λεωφορείο που τους μετέφερε προσέκρουσε σε πυλώνα στην βόρεια Ιταλία με αποτέλεσμα να χάσουν την ζωή τους μέχρι στιγμής 16 παιδιά και να τραυματιστούν άλλα 39 άτομα.

α παιδιά ήταν από 14 μέχρι 18 ετών. Το δυστύχημα σημειώθηκε σε μια έξοδο του αυτοκινητοδρόμου της Βερόνας στη βόρεια Ιταλία, μετέδωσε σήμερα το ιταλικό πρακτορείο Agi. Εχουν τραυματιστεί άλλα 39 άτομα που διακομίστηκαν σε νοσοκομεία της περιοχής, σύμφωνα με τις υπηρεσίες παροχής πρώτων βοηθειών.

Η πυροσβεστική υπηρεσία από την πλευρά της έγραψε στο Twitter ότι το λεωφορείο πήρε φωτιά και τόνισε ότι «υπάρχουν πολλά θύματα». Όπως μεταδίδει η γερμανική Bild πρόκειται για μαθητές γυμνασίου σχολείου της Βουδαπέστης. Το δυστύχημα σημειώθηκε κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ιταλικού Τύπου, ο Γάλλος οδηγός, μαζί με την οικογένειά του, πιθανότατα να βρίσκονται ανάμεσα στα θύματα. Πολλοί από τους επιβάτες του οχήματος εκσφενδονίστηκαν έξω από αυτό λόγω της σφοδρότητας της πρόσκρουσης, ενώ άλλοι παγιδεύτηκαν μέσα, την ώρα που το όχημα έπιασε φωτιά.



Πηγή: koolnews.gr