Και νέες συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στην Κρήτη

Gazzetta team
Και νέες συλλήψεις για ναρκωτικά και όπλα στην Κρήτη
Περισσότερα από 700 γραμμάρια κάνναβης κατασχέθηκαν σήμερα στο Ρέθυμνο, ενώ συνελήφθησαν και δύο Έλληνες για αδικήματα που αφορούν σε ναρκωτικά και όπλα.

Συγκεκριμένα, σήμερα το πρωί μετά και τον ειδικό σχεδιασμό από τη Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της παράνομης κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και όπλων, οργανώθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση κατά την οποία πραγματοποιήθηκαν έρευνες στις οικίες του 31χρονου και του 41χρονου σε περιοχή του Δήμου Ρεθύμνου αλλά και του Δήμου Αποκορώνου.

Συνολικά βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: 720 γραμμάρια κάνναβης, 1 πιστόλι, 3 κυνηγετικά όπλα, 5 γεμιστήρες, 63 φυσίγγια διαφόρων τύπων και διαμετρημάτων, ζυγαριά ακριβείας, 434 γραμμάρια καπνού τα οποία στερούνται τελωνειακού ελέγχου και σήμανσης, εξαρτήματα και είδη αποθήκευσης οπλισμού καθώς και 3 κινητά τηλέφωνα.

Οι δύο Έλληνες συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν πριν από λίγο στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου, ενώ από πλευράς της ασφάλειας ερευνάται τυχόν εμπλοκή τους σε παρόμοια αδικήματα.

Πηγή: newsbeast.gr