Απόλυτη διαφάνει για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ ζήτησε ο Τσίπρας

Gazzetta team
Απόλυτη διαφάνει για τα δάνεια κομμάτων και ΜΜΕ ζήτησε ο Τσίπρας
«Όλα στο φως». Αυτό ζήτησε από τα στελέχη του ο πρωθυπουργός, κατά τη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Μέγαρο Μαξίμου, με αφορμή τα δάνεια των κομμάτων και των Μέσων Ενημέρωσης και το επικείμενο πόρισμα της Εξεταστικής Επιτροπής.

Κομματικά στελέχη που συμμετείχαν στη συνεδρίαση τονίζουν ότι έχει επιβεβαιωθεί πλήρως πως υπάρχει τρίγωνο διαπλοκής τραπεζών, ΜΜΕ και πολιτικού συστήματος, το οποίο αποτέλεσε τη βασική αιτία των παθογενειών της χώρας και υπογράμμισαν ότι η έρευνα δεν τελειώνει με το πόρισμα της Εξεταστικής.

Όπως σημειώνουν, στο ιστορικό του πορίσματος που έχει δει το φως της δημοσιότητας καταγράφεται σωρεία παράνομων πράξεων και η υπόθεση θα έχει μεγάλη συνέχεια.

Στη συνεδρίαση του Πολιτικού Συμβουλίου τέθηκε επίσης ο προγραμματισμός εκδηλώσεων, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο χρόνων του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση. Οι εκδηλώσεις περιλαμβάνουν περιοδείες υπουργών και απολογισμό του κυβερνητικού έργου, ενώ στις αρχές του Φεβρουαρίου προγραμματίζεται μεγάλη πολιτική εκδήλωση με ομιλητή τον πρωθυπουργό.

Πηγή: koolnews.gr