Κλεπταποδόχος «κάρφωσε» τον ληστή κοσμημάτων στην Άρτα

Gazzetta team
Κλεπταποδόχος «κάρφωσε» τον ληστή κοσμημάτων στην Άρτα
Ο κλεπταποδόχος δεν άντεξε τις απειλές και αποκάλυψε τα πάντα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας.

Απειλές κατά της ζωής του δεχόταν τους τελευταίους τέσσερις μήνες ένας 31χρονος από τον δράστη διάρρηξης σε ένα σπίτι στον Άγιο Δημήτριο της Άρτας, ο οποίος τον εκβίαζε απαιτώντας να πωλεί για λογαριασμό του τα κοσμήματα που είχε κλέψει και να του παραδίδει τα χρήματα!

Όλα ξεκίνησαν στις 15 Σεπτεμβρίου, όταν ο 21χρονος δράστης διέρρηξε το σπίτι και άρπαξε ένα μεγάλο χρηματικό ποσό, 13 χρυσές λίρες και κοσμήματα απροσδιόριστης αξίας.

Τα χρήματα δεν του έφταναν και έδωσε τα κλεμμένα κοσμήματα και τις λίρες στον 31χρονο για να τα πουλήσει. Στις διαμαρτυρίες του παρά την θέλησή του κλεπταποδόχου, ο νεαρός Έλληνας απαντούσε ότι αν δεν έκανε αυτό που του έλεγε θα τον σκότωνε!

Το θύμα δεν άντεξε τις απειλές και αποκάλυψε τα πάντα στους αστυνομικούς της Ασφάλειας, οι οποίοι ταυτοποίησαν τον δράστη και σχημάτισαν σε βάρος του δικογραφία για διακεκριμένη κλοπή και εκβίαση σε βαθμό κακουργήματος που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Η έρευνα συνεχίζεται για να εξακριβωθεί αν εμπλέκεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις, αλλά και για να βρεθεί η λεία της διάρρηξης.

Πηγή: protothema.gr