Δολοφόνησαν πολύτεκνη μητέρα στους Γαργαλιάνους

Gazzetta team
Δολοφόνησαν πολύτεκνη μητέρα στους Γαργαλιάνους
Το δολοφόνο μιας πολύτεκνης μητέρας στους Γαργαλιάνους αναζητά η αστυνομία της περιοχής, με τοπικά ΜΜΕ να μεταδίδουν ότι καταθέτει ο σύζυγός της.

Η 32χρονη Γ. Φ. εντοπίστηκε νεκρή το πρωί της Παρασκευής μέσα στο αυτοκίνητό της. Η άτυχη γυναίκα έφερε τραύμα από πυροβόλο όπλο.

Η σορός της άτυχης γυναίκας εντοπίστηκε από το σύζυγό της και κάποιους εργάτες νωρίς το πρωί, όταν πήγαν να μαζέψουν ελιές.

Ο σύζυγός της ήταν ο τελευταίος που είδε τη γυναίκα ζωντανή και ήταν ο ίδιος που τη βρήκε νεκρή μαζί με εργάτες που θα μάζευαν μαζί του ελιές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, κατέθεσε ότι είχαν κάποια προβλήματα, χωρίς να τα προσδιορίζει, ενώ φέρεται να υποστηρίζει η γυναίκα έφυγε αργά χθες το βράδυ από το σπίτι τους για «να πάει κάπου».

Η Γ.Φ ήταν πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων παιδιών, ηλικίας 1 έως 10 ετών, είχε γίνει θέμα στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, αφού έφερε στη ζωή το πρώτο παιδί της Μεσσηνίας για το 2016.

Το κοριτσάκι είχε γεννηθεί μέσα στο ασθενοφόρο στο δρόμο για Καλαμάτα, την 1η Ιανουαρίου και ήταν μάλιστα το δεύτερο μωρό της Ελλάδας για το έτος.

Την έρευνα έχει αναλάβει η υποδιεύθυνση Ασφαλείας Καλαμάτας.

Πηγή: ethnos.gr