Λύθηκε επιτέλους το μυστήριο με το «εξωγήινο» μαλλί του Τραμπ

Gazzetta team
Λύθηκε επιτέλους το μυστήριο με το «εξωγήινο» μαλλί του Τραμπ
Επιτέλους, λύθηκε το μυστήριο με τα μαλλιά του Τραμπ. Η επί πολλά χρόνια κομμώτριά του, Άμι Λάους, αποκαλύπτει τα μυστικά της πρωτότυπης κόμμωσης του νεοεκλεγέντα προέδρου των ΗΠΑ.

Στο πρώτο ερώτημα το οποίο κλήθηκε να απαντήσει είναι αν πράγματι είναι τα δικά του μαλλιά. Η Λάους μπορεί πλέον να επιβεβαιώσει ότι, ο 45ος πρόεδρος των ΗΠΑ δεν φοράει περούκα και αφιερώνει πολύ χρόνο για να περιποιείται καθημερινά τα μαλλιά του.

«Όταν είδα για πρώτη φορά τα μαλλιά του σοκαρίστηκα.Ήταν σε άθλια κατάσταση. Ήταν κομμένα στις άκρες και απεριποίητα», επισημαίνει η πρώην κομμώτρια του Τραμπ και προσθέτει πως καθημερινά αυτός επιμελείται τα μαλλιά του και μάλιστα δεν αφήνει κανέναν να τα αγγίζει.

Καθημερινά, ο Τραμπ βάζει τζελ και λακ για να τα τιθασεύσει και να επιτύχει το αποτέλεσμα που θέλει. Για τον ίδιο, το μαλλί του είναι σήμα κατατεθέν.



«Το να συνεργαστείς με τον Tραμπ δεν είναι εύκολη υπόθεση. Αν του αρέσει η δουλειά σου και ξέρει ότι είσαι με το μέρος σου, δεν υπάρχει πρόβλημα. Αλλά, εάν μάθει ότι μιλάς δεξιά κι αριστερά γι' αυτόν, τότε γίνεται έξαλλος», αναφέρει η Άμι Λάους.

Στο ένθετο της γερμανικής εφημερίδας "Bild", "Stylebook", ο αρθρογράφος ζήτησε τη γνώμη των ειδικών για την κόμμωση του Αμερικανού δισεκατομμυριούχου. Έκανε ή δεν έκανε μεταμόσχευση μαλλιών ; Είναι ή δεν είναι δικά του τα μαλλιά; Το καροτένιο χρώμα των μαλλιών προσελκύει το ενδιαφέρον των ειδικών, οι οποίοι τελικά έλυσαν το γρίφο.



Η θρυλική κόμμωση του Τραμπ είναι το χτένισμα του μέλλοντος. Μία βαθιά χωρίστρα στο πλάι είναι ιδιαίτερα δημοφιλής για τους άνδρες με λίγα και λεπτά μαλλιά. Το συγκεκριμένο χτένισμα όμως είναι εκτεθειμένο στον άνεμο. Για το λόγο αυτό, βάζει σπρέι και λακ προκειμένου όταν φυσάει, να μην ανεμίζουν τα μαλλιά του σαν... προπέλα.

Για το γνωστό κομμωτήριο του Βερολίνο "Farkas Manthei", τα μαλλιά του Τραμπ είναι το εμπορικό του σήμα.

«Φυσικά, το συγκεκριμένο κούρεμα δεν έχει μόνο στόχο να καλύψει τις προβληματικές περιοχές. Του προσδίδει αξιοπιστία αφού έχει καθιερωθεί στο ...κεφάλι του», γράφει η "Bild" αν και υπενθυμίζει στους αναγνώστες της πως ο Τραμπ είχε δηλώσει στην γερμανική εφημερίδα πως , εάν αναλάβει την προεδρία των ΗΠΑ, τότε θα πάρει την δύσκολη απόφαση να αποκτήσει ένα νέο hairstyle. Για να δούμε!

Πηγή: protothema.gr