O Kanye West τα χώνει σε Beyonce και JayZ (vid)

Gazzetta team
O Kanye West τα χώνει σε Beyonce και JayZ (vid)
Έξαλλοι είναι οι θαυμαστές του Κάνιε Γουέστ, αφού ερμήνευσε μόλις 3 τραγούδια του σε συναυλία του Σαββάτου, ενώ προχώρησε και σε προκλητικές δηλώσεις ενάντια στην Μπιγιονσέ, τον Τζέι Ζ και την Κλίντον.

Μάλιστα, τελευταία στιγμή ακυρώθηκε και η προγραμματισμένη για χθες συναυλία του στο Λος Άντζελες.
Πριν από λίγες ημέρες, ο ράπερ είχε αποδοκιμαστεί επί σκηνής όταν είπε πως μπορεί και να ψήφισε τον Τραμπ.

Στη συναυλία του το Σάββατο στο Σακραμέντο, ο τραγουδιστής εκτός από το γεγονός ότι καθυστέρησε να βγει στη σκηνή, είπε μόλις τρία τραγούδια του προτού αρχίσει ένα δημόσιο υβρεολόγιο.

«Βάζω την καριέρα μου, τη ζωή μου και την δημόσια εικόνα μου σε κίνδυνο όταν μιλάω με αυτόν τον τρόπο μπροστά σε όλους εσάς» δήλωσε ο Γουέστ.

Ο 39χρονος τραγουδιστής προειδοποίησε το κοινό του πως θα ήταν μια βραδιά για τον Τραμπ λέγοντας: «Είναι ένας νέος κόσμος, Χίλαρι Κλίντον, ένας νέος κόσμος. Τα συναισθήματα μετράνε. Γιατί, μαντέψτε; Όλοι στη κεντρική Αμερική έδειξαν αυτό που νιώθουν. Τα συναισθήματα μετράνε, αδερφέ».

Στη συνέχεια κατηγόρησε την Μπιγιονσέ πως κάνει πολιτική για να κερδίσει βραβεία. «Μπιγιονσέ, στενοχωρήθηκα, όταν έμαθα πως είπες ότι δεν θα εμφανιστείς στη σκηνή αν δεν κέρδιζες το Βραβείο για το Βίντεο της Χρονιάς» προτού απευθυνθεί στον Τζέι Ζι. «Τζέι Ζι, ξέρω πως έχεις δολοφόνους, σε παρακαλώ, μην τους στείλεις σε μένα. Πάρε με τηλέφωνο! Μίλα μου σαν άντρας!».

Το βίντεο που δημοσιεύτηκε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μετά τη συναυλία του Σαββάτου, δείχνει το εξαγριωμένο κοινό μόλις αφήνει το μικρόφωνο και φεύγει από το στάδιο.

Μια συναυλία του ράπερ στο Λος Άντζελες την Κυριακή ακυρώθηκε επίσης την τελευταία στιγμή και η Ticketmaster δεν έδωσε καμία εξήγηση ως προς το γιατί ο ράπερ δεν εμφανίστηκε.


Πηγή: imerisia.gr