O Kικίλιας εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας

Gazzetta team
O Kικίλιας εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας
Η ώρα του "γαλάζιου ανασχηματισμού" έφθασε και με μια γραπτή ανακοίνωση σήμερα αναμένεται να γίνουν γνωστές οι αλλαγές στο κομματικό μηχανισμό της ΝΔ.

Σε ριζικές αλλαγές στο κομματικό οργανόγραμμα προχωρεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εντός της ημέρας αναμένεται να ανακοινωθεί η νέα σκιώδης κυβέρνηση του προέδρου της ΝΔ με κομβικό σημείο την τοποθέτηση του Βασίλη Κικίλια στη θέση του εκπροσώπου τύπου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του TheTOC ο πρόεδρος της ΝΔ, φαίνεται να καταλήγει σε αλλαγή και του οργανογράμματος και να καταργεί τις θέσεις των Συντονιστών. Αυτό βέβαια σημαίνει πως την ίδια ώρα ολοκληρώνεται και η σύντομη πορεία του άτυπου Συντονιστικού Οργάνου που είχε δημιουργήσει ο ίδιος ο Μητσοτάκης μετά την εκλογή του.
Έτσι στο νέο σχήμα για κάθε υπουργό και υφυπουργό της κυβέρνησης Τσίπρα θα υπάρχει αντίστοιχα ένας τομεάρχης και αναπληρωτής τομεάρχης από την πλευρά της ΝΔ. Με την τοποθέτηση του Β. Κικίλια στη θεςη του εκπροςώπου μετακινείται ο Γιώργος Κουμουτςάκος σε θέση κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Στις θέσεις τους παραμένουν ο Νικος Δένδιας και ο Γιάννης Βρούτσης ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι με τρίτο τον Γ. Κουμουτσάκο.

Πηγή: thetoc.gr