Συνελήφθησαν στην Γλυφάδα με 4 κιλά κοκαΐνη

Gazzetta team
Συνελήφθησαν στην Γλυφάδα με 4 κιλά κοκαΐνη
Συνελήφθησαν στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο Βούλγαροι, ηλικίας 28 και 36 ετών.

Συνελήφθησαν στη Γλυφάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, δύο Βούλγαροι, ηλικίας 28 και 36 ετών, για εισαγωγή στην Ελληνική Επικράτεια από την Ολλανδία, μέσω αεροπορικών δρομολογίων, σημαντικής ποσότητας κοκαΐνης.

Οι δύο αλλοδαποί αφίχθησαν αεροπορικώς στη χώρα μας, προερχόμενοι από το Μόναχο, που αποτελούσε τον ενδιάμεσο σταθμό του ταξιδιού τους από την Ολλανδία στην Ελλάδα, χωρίς αποσκευές.

Σε έλεγχο των αποσκευών τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν επιμελώς κρυμμένες σε διπλό πάτο, εννέα (9) αυτοσχέδιες συσκευασίες, τυλιγμένες με μονωτική ταινία και καρμπόν, για την αποφυγή εντοπισμού τους, συνολικού βάρους -4- κιλών και -310- γραμμαρίων.

Κλιμάκιο αστυνομικών τους εντόπισε στον τόπο προσωρινής διαμονής τους στη Γλυφάδα και τους συνέλαβε. Στην κατοχή τους βρέθηκαν επιπλέον και κατασχέθηκαν -3.275- ευρώ και -4- συσκευές κινητών τηλεφώνων.

Από την αστυνομική έρευνα διαπιστώθηκε ότι οι δράστες θα μετέφεραν την κατασχεθείσα ποσότητα κοκαΐνης στην Κύπρο, προς περαιτέρω διάθεσή της στην τοπική παράνομη αγορά ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.


Πηγή: thetoc.gr