Ο Στίβεν Κινγκ πήρε πολύ άσχημα την εκλογή Τραμπ!

Gazzetta team
Ο Στίβεν Κινγκ πήρε πολύ άσχημα την εκλογή Τραμπ!
Την απουσία του από τα social media προανήγγειλε ο διάσημος συγγραφέας, αφού η έκβαση των αμερικανικών εκλογών είναι χειρότερη από οποιοδήποτε θρίλερ έχει γράψει

Λίγες ώρες αφότου η είδηση της εκλογικής νίκης του Τραμπ έπεσε σαν «βόμβα» στις ΗΠΑ αλλά και τον υπόλοιπο πλανήτη, δεν είναι λίγοι οι σελέμπριτις που δηλώνουν τρομοκρατημένοι και σοκαρισμένοι από την επικράτηση του Ρεπουμπλικανού υποψήφιου.

Ένας από αυτούς είναι και ο συγγραφέας Στίβεν Κινγκ, ο οποίος είχε ταχθεί ανοιχτά υπέρ της Χίλαρι Κλίντον, δηλώνοντας μάλιστα ότι η υποψηφιότητα Τραμπ θα μπορούσε να εμπνεύσει άνετα μια νουβέλα τρόμου! «Η νέα μου ιστορία τρόμου: Μια φορά κι έναν καιρό υπήρχε ένας άνδρας που τον έλεγαν Ντόναλντ Τραμπ και ήταν υποψήφιος πρόεδρος. Μερικοί άνθρωποι ήθελαν να νικήσει...» έγραφε σε ανάρτησή του στο Twitter στις 21 Οκτωβρίου ο πετυχημένος συγγραφέας.



Όπως φαίνεται, το σοκ της εκλογής του Τραμπ ήταν πολύ μεγάλο για τον Κινγκ, που δήλωσε μέσω του λογαριασμού του στο Τwitter ότι πρόκειται να διακόψει για ένα διάστημα την διαδικτυακή του δραστηριότητα, η οποία ήταν πάντα πολύ έντονη. «Όχι πια συστάσεις για βιβλία, όχι πια πολιτική, ούτε διασκεδαστικές φωτογραφίες σκυλιών για το άμεσο μέλλον. Κατεβάζω ρολά», έγραψε ο δημιουργός των μπεστ σέλερ στο tweet του συμπληρώνοντας: «Ένα τελευταίο πράγμα πριν χαθώ για λίγο καιρό. Πρόκειται για μια πινακίδα που βλέπουμε συχνά σε καταστήματα αντικών: ΑΝ ΤΟ ΣΠΑΣΕΙΣ, ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ"».

Οι αναρτήσεις του Στίβεν Κινγκ (που ήταν πανομοιότυπες και στο Facebook) συγκέντρωσαν δεκάδες χιλιάδες like, με τη συντριπτική πλειοψηφία των φαν του να συμφωνούν απόλυτα μαζί του και να δηλώνουν ότι «νιώθουν» την απογοήτευσή του.

Δείτε τις αναρτήσεις του συγγραφέα

Πηγή: protothema.gr