Μόνο με επιτήρηση θα βλέπει τα παιδιά του ο Πιτ

Gazzetta team
Μόνο με επιτήρηση θα βλέπει τα παιδιά του ο Πιτ
«Κάθετη» κι αποφασισμένη φέρεται η Αντζελίνα Τζολί να μην επιτρέψει στον Μπραντ Πιτ να έχει κοινή επιμέλεια των παιδιών μαζί της μέχρι να «συγκροτηθεί».

Το διαζύγιο αυτό προβλέπεται ένα από τα πιο σφοδρά του καλλιτεχνικού χώρου.

Θα αντικρούσει, όπως φαίνεται, το αίτημα που ο Μπραντ Πιτ κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή για κοινή επιμέλεια των παιδιών τους, η Αντζελίνα Τζολί. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, η 41χρονη ηθοποιός είναι έτοιμη να πολεμήσει τον πρώην σύζυγό της στο αίτημά του για κοινή επιμέλεια και θα ζητήσει να του επιτρέπεται να επισκέπτεται τα παιδιά τους μόνο κάτω από επίβλεψη.

΄Οπως αναφέρουν πηγές κοντά στο περιβάλλον της Αντζελίνα, προσανατολίζεται να αιτηθεί να έχει εκείνη την πρωταρχική φυσική επιμέλεια των παιδιών μέχρι να «συγκροτηθεί» ο πρώην σύζυγός της.

Τα παιδιά του ζεύγους είναι οι 12χρονοι Μάντοξ και Παξ, η 11χρονη Ζαχάρα, η 10χρονη Σιλόχ και τα 8 χρονών δίδυμα, Βιβιέν και Νοξ.

Εξάλλου όπως έχει γραφτεί, αφορμή για να καταθέσει η Τζολί αίτηση διαζυγίου ήταν ένα περιστατικό βίας του Πιτ σε βάρος του Μάντοξ. Η καταγγελία αυτή οδήγησε στη διενέργεια έρευνας για το περιστατικό βίας που σημειώθηκε μέσα σε ιδιωτικό αεροπλάνο.

΄Εχει ειπωθεί επίσης ότι η Αντζελίνα έχει προσλάβει δυο κορυφαίους δικηγόρους για να διεκδικήσει τα δικαιώματά της.

΄Οσο για τον Μπραντ Πιτ που βρέθηκε να δίνει εξηγήσεις για τη συμπεριφορά του σε έρευνες του FBI έχει «παγώσει» συνεντεύξεις, ή εμφανίσεις και την καμπάνια να διεκδικήσει το πρώτο του ΄Οσκαρ με την ταινία «Allied» όπου πρωταγωνιστεί με τη Μαριόν Κοτιγιάρ.

Πηγή: thetoc.gr