Προσπάθησαν να περάσουν ηρωίνη σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου

Gazzetta team
Προσπάθησαν να περάσουν ηρωίνη σε αστυνομικό τμήμα της Ρόδου
Ο 17χρονος και οι δυο γυναίκες ηλικίας 24 και 25 χρόνων εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ρόδου για να επισκεφθούν έναν 29χρονο κρατούμενο

Όσο καλά κρυμμένα κι αν ήταν μέσα στις φόδρες ρούχων τα ναρκωτικά που σκόπευαν να παραδώσουν ένας ανήλικος και δυο γυναίκες σε ένα νεαρό φίλο τους που είχε συλληφθεί για κλοπές στη Ρόδο, δεν κατάφεραν να τα περάσουν στα κρατητήρια.

Ο 17χρονος και οι δυο γυναίκες ηλικίας 24 και 25 χρόνων εμφανίστηκαν κατά τη διάρκεια του επισκεπτηρίου στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ρόδου για να επισκεφθούν έναν 29χρονο κρατούμενο που είχε συλληφθεί την περασμένη Δευτέρα ένδεκα διαρρήξεις σε επιχειρήσεις και την κλοπή ενός μοτοποδηλάτου στην πόλη της Ρόδου και στις περιοχές Ιαλυσό, Φάνες και Σορωνή.

Οι αστυνομικοί φρουροί έκαναν εξονυχιστική έρευνα στα είδη ρουχισμού που σκόπευαν να παραδώσουν στον κρατούμενο και δεν άργησαν να βρουν την μικροποσότητα ηρωίνης που ήταν κρυμμένη μέσα από τις ραφές. Οι επισκέπτες συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών και οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου κατηγορούμενοι για απόπειρα εισαγωγής ναρκωτικών σε χώρο κράτησης.

Πηγή: protothema.gr