Με 5 ευρώ κέρδισε τα 5 εκατομμύρια του Τζόκερ

Gazzetta team
Με 5 ευρώ κέρδισε τα 5 εκατομμύρια του Τζόκερ
Από την Χαλάστρα Θεσσαλονίκης είναι ο υπερτυχερός που κέρδισε τα 5 εκατομμύρια ευρώ του Τζόκερ. Οι 5+1 αριθμοί που αντιπροσωπεύουν το χρηματικό ποσό της 1ης κατηγορίας των νικητών βρέθηκαν σε ένα δελτίο αξίας 5 ευρώ.

«Δεν ξέρουμε ακόμη ποιος είναι ο τυχερός. Δεν έχουν γίνει γνωστά τα στοιχεία του. Κατά 90%, όμως, είναι κάποιος από το χωριό. Η περιοχή μας είναι αγροτική και οι κάτοικοι είναι μεροκαματιάρηδες, άρα όποιος και να το κέρδισε τα έχει ανάγκη τα χρήματα. Να είναι υγιής, αυτός και η οικογένεια του, και σε καλή μεριά», τόνισε ο ιδιοκτήτης του πρακτορείου.

Είναι η πρώτη φορά που το συγκεκριμένο πρακτορείο δίνει ένα τέτοιο «αστρονομικό» ποσό σε κάποιον υπερτυχερό και από το πρωί στη Χαλάστρα της Θεσσαλονίκης τα πειράγματα «δίνουν και παίρνουν» από τους ντόπιους που αναζητούν τον εκατομμυριούχο του Τζόκερ.
Στη δεύτερη κατηγορία (5άρια) βρέθηκαν δυο τυχερά δελτία, το καθένα από τα οποία κερδίζει 176.015,81 ευρώ. Τα δελτία είχαν κατατεθεί σε πρακτορεία στο Ηράκλειο της Κρήτης (κόστος 10,5 ευρώ) και στην Πάτρα (κόστος 2,5 ευρώ).

Αντίθετα, τζακ-ποτ σημειώθηκε στην κλήρωση του ΛΟΤΤΟ.
Στο ΠΡΟΤΟ βρέθηκε ένα τυχερό δελτίο στη 2η κατηγορία νικητών (6άρια) που κερδίζει 25.000 ευρώ. Το δελτίο κόστισε 15 ευρώ και κατατέθηκε σε πρακτορείο στην Κύπρο.

Πηγή: ethnos.gr