Nέα εποχή με την CFMOTO 150ΝΚ

Γιώργος Βαρίνος
Nέα εποχή με την CFMOTO 150ΝΚ
Η entry level εκδοχή των καθημερινών μοτοσυκλετών πόλης έφτασε στην μορφή του 150ΝΚ και πλέον πρόσφέρεται από την νέα δραστήρια αντιπροσωπεία της CF MOTO. Mια μοτοσυκλέτα για τους νέους μοτοσυκλετιστές που είναι όμορφη, εύκολη και οικονομική.

Τι γελάτε κύριοι; Η φράση που είπε ο πρωθυπουργός πριν από μερικά χρόνια θα ταίριαζε στην περίπτωση αν βρισκόμασταν στο 2010-2012. Πριν από ελάχιστα χρόνια, η ύπαρξη «κινέζικων» μοτοσυκλετών στην αγορά θα έφερνε γέλια. Σήμερα τα γέλια έχουν κοπεί. Ο προβληματισμός των Ιαπωνικών εργοστασίων είναι έκδηλος. Οι Ευρωπαίοι σκέφτηκαν πως θα είναι καλύτερα αν συνεργαστούν με τους άπειρους μεν, γίγαντες δε, κινέζους κατασκευαστές μοτοσυκλετών.
Η CF MOTO είναι ένα κλασικό παράδειγμα κατασκευάστριας εταιρείας που εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο τις κατασκευαστικές ικανότητες των τοπικών εργοστασίων, με την τεχνογνωσία της KTM και την σχεδιαστική πινελιά της αυστριακής Kiska. Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό, ακόμα και από την πρώτη φουρνιά προϊόντων, τα οποία δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτε από τις Ευρωπαικές ή Ιαπωνικές μοτοσυκλέτες.
Άλλωστε είναι λογικό, καθώς η CF MOTO είναι η κατασκευάστρια των μοτοσυκλετών ΚΤΜ για την τοπική -τεραστίων διαστάσεων και ποσότητας- αγορά της Κίνας. Το αντικείμενο της δοκιμής μας δεν είναι άλλο, από το πιο μικρό μοντέλο της CF MOTO, το 150ΝΚ. Μια μικρή σε κυβισμό μοτοσυκλέτα με κανονικό μέγεθος, αλλά μικρές διαστάσεις, χαμηλή, ελαφριά και εύκολη, άρα ιδανική για...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!