Daytona U1 155: Λιλιπούτειο Hyper-Adventure

Γιώργος Βαρίνος
Daytona U1 155: Λιλιπούτειο Hyper-Adventure
Mε κάτι λιγότερο από 3000€ αγοράζετε μια εντυπωσιακά ποιοτική και όμορφη μοτοσυκλέτα στα 155 κ.εκ. με μικρές διαστάσεις και μεγάλες δυνατότητες.

Γι αυτούς που δεν το γνωρίζουν, η Daytona είναι μια Ελληνική εταιρεία μοτοσυκλετών με έδρα τα Τρίκαλα. Προσφέρει για δεκαετίες ποιοτικές οικονομικές μοτοσυκλέτες στο ελληνικό κοινό. Την εποχή που αυτό ήταν συμφέρον, η εταιρεία σχεδίαζε και κατασκεύαζε τις μοτοσυκλέτες της στην Ελλάδα, στο εργοστάσιό της στα Τρίκαλα. Σήμερα, όπως η ΒΜW κατασκευάζει τα scooter στην Ταιβάν, η Honda τα παπιά της στην Ινδονησία, η Harley τις μοτοσυκλέτες της στην Ινδία, έτσι και η Ελληνική Daytona κατασκευάζει τις μοτοσυκλέτες της στην Κίνα σε συνεργασία με την Zontes. Η εταιρεία συνεχώς μας εκπλήσσει με νέες σχεδιάσεις και νέα μοντέλα. Το U1 155 ανήκει στην κατηγορία των street adventure. Έχει νεανική, επιθετική, σπορ εμφάνιση που τονίζεται με τα τακουνάτα ελαστικά δρόμου/εκτός δρόμου που είναι εφοδιασμένο. Με κάτι λιγότερο από 3.000 ευρώ, το U1 155 είναι ιδανικό για τον νέο αναβάτη ως πρώτη μοτοσυκλέτα. Αν δεν ξέρεις, δεν αντιλαμβάνεσαι πως είναι ένα «μικρό μηχανάκι». Η εμφάνιση του και η προσοχή στη λεπτομέρεια σε κάνει να νομίζεις πως πρόκειται για μια πολύ μεγαλύτερη σε κυβισμό μοτοσυκλέτα.

Είναι κάτι μεταξύ supermoto, endurο και adventure σε έναν πρωτότυπο σχεδιασμό που προσφέρει ένα πολύ όμορφο αρχικά αποτέλεσμα που στην πράξη αποδεικνύεται και πολύ λειτουργικό.
Όπως το παρατηρείς ακίνητο, βλέπεις μικρές πολύ σοφά σχεδιασμένες λεπτομέρειες, όπως τις ακτινωτές ζάντες με το περίτεχνο...

Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!