Τα κάνει όλα και συμφέρει!

Γιώργος Βαρίνος
Τα κάνει όλα και συμφέρει!
Ξεχειλίζει από ποιότητα, είναι οικονομικό σε κατανάλωση, είναι εργονομικό για 2 άτομα με μπαγκάζια και διαθέτει πληθώρα επίσημων αξεσουάρ ώστε ο κάθε ιδιοκτήτης να δώσει την δική του πινελιά στο δικό του Versys-X 300.

Το Versys-X 300 είναι η πρόταση της Kawasaki στην χαμηλή-μεσαία κατηγορία κυβισμού στην κατηγορία On-Off / Adventure. Η Kawasaki παρουσιάζει μια από τις πλέον ενδιαφέρουσες προτάσεις με το Versys-X 300 που «τα κάνει όλα και συμφέρει». Το Versys-X 300 αποτελεί τον μακρινό απόγονο του KLE 250. Βεβαίως το Versys-X 300 είναι μια μοντέρνα μοτοσυκλέτα με συμβατικό πιρούνι 41χιλιοστών μπροστά, νέο πλαίσιο ενισχυμένο στο πίσω μέρος για μεταφορά αποσκευών, μπροστινό τροχό 19 ιντσών και ελαστικά On-Off.
Με την πρώτη ματιά γίνεται φανερό πως η μοτοσυκλέτα είναι μεγάλη σε διαστάσεις, με χώρους ικανούς να βολέψουν 2 μεγαλόσωμα άτομα και τις βαλίτσες τους ενώ διαθέτει και χειρολαβές για τον συνεπιβάτη. Η σέλα είναι ικανοποιητική σε ύψος για αναβάτες με ύψος 1.70 ενώ ταυτόχρονα θα βολευτούν και ψηλότεροι αναβάτες.
Από όπου κι αν παρατηρήσεις το Versys Χ-300, υποθέτεις πως πρόκειται για μια μεγάλη On-Off τουλάχιστον 500 κυβικών εκατοστών. Η συναρμογή και η ποιότητα υλικών είναι τυπικά γιαπωνέζικη και πέρα από κάθε κριτική.
Το τιμόνι είναι μεγάλο σε πλάτος και διευκολύνει τον οδηγό στις μανούβρες, αν και θα πρέπει να προσέχει τους καθρέπτες των αυτοκινήτων στις διηθήσεις στην κίνηση μέσα στην πόλη.
Κανείς δεν θα παραπονεθεί για την θέση οδήγησης που είναι όρθια, άνετη και ξεκούραστη τόσο για καθημερινή χρήση όσο και για...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!