Mικρή και sexy η BMW G310GS

Γιώργος Βαρίνος
Mικρή και sexy η BMW G310GS
Είναι η μικρότερη BMW σε κυβισμό. Για την BMW Motorrad, η GS αποτελεί μία υπόσχεση για άρτια λειτουργία, αξιοπιστία και αντοχή. Η G 310 GS φέρνει αυτά τα ποιοτικά χαρακτηριστικά στην κατηγορία κάτω των 500 κ.εκ., προσφέροντάς τα, με το δικό της ξεχωριστό, ιδιαίτερο τρόπο.

H G 310 GS είναι μια καταπληκτική μοτοσυκλέτα που συνδυάζει πολλά χαρακτηριστικά και ταιριάζει απόλυτα στην Ελληνική πραγματικότητα. Κατά κύριο λόγο είναι φθηνή. Μάλιστα. Αν είναι δυνατόν αλλά για BMW με τέτοιες δυνατότητες την χαρακτηρίζουμε ευκαιρία! Με 5.950€ μπαίνετε στο κλειστό club των ιδιοκτητών μοτοσυκλετών BMW και αποκτάτε, εκτός από τα προνόμια, μια εξαιρετικά ποιοτική μοτοσυκλέτα με εντυπωσιακές δυνατότητες. Η G 310 GS θα γίνει ο ιδανικός σύντοφος σας, στην περιπέτεια της καθημερινής οδήγησης. Η GS ανοίγει νέους ορίζοντες οδηγικής εμπειρίας στην κατηγορία της, με πολυχρηστικότητα και ευκολία.
Η BMW G 310 GS είναι μια αυθεντική GS. Χάρη στο χαρακτηριστικά ψηλό φτερό εμπρός, την εντυπωσιακή σιλουέτα και την υπερυψωμένη, κοφτή ουρά, η BMW G 310 GS υιοθετεί κλασικά στοιχεία από τις μεγάλες αδερφές της. Οι συμπαγείς αναλογίες της, το κοντό μεταξόνιο, ο τροχός 19 ιντσών εμπρός και η μεγάλη διαδρομή της ανάρτησης είναι στοιχεία που τοποθετούν τον οδηγό σε όρθια θέση οδήγησης και υπόσχονται αίσθηση απόλυτης ευελιξίας.
Καρδιά της νέας BMW G 310 GS είναι ο υδρόψυκτος, μονοκύλινδρος κινητήρας των 313 κ.εκ, ο οποίος έγινε πρώτα γνωστός στην G 310 R (που αν είναι δυνατόν κοστίζει 5.100€!!!). Έχει 2 εκκεντροφόρους επικεφαλής και 4 βαλβίδες στο μοναδικό της κύλινδρο. Σε συνδυασμό με ηλεκτρονικά ελεγχόμενο ψεκασμό καυσίμου αποδίδει...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!