Με 54 πρωταθλήματα εμπειρία...

Γιώργος Βαρίνος
Με 54 πρωταθλήματα εμπειρία...
Το καλό καλύτερο από την Aprilia και το δημοφιλές μοντέλο Shiver που μετά από 10 χρόνια προσφέρεται ανανεωμένο με 150 περισσότερα κυβικά και από τα 750 ανεβαίνει στα 900 κ.εκ.!

Η Aprilia Shiver, όταν παρουσιάστηκε το 2007 ήταν τόσο προηγμένη και τόσο προχωρημένη σε σχεδίαση που ακόμα και σήμερα, 10 χρόνια μετά παραμένει το ίδιο φρέσκια και μοντέρνα!
Η νέα Aprilia Shiver 900 αποτελεί εξέλιξη του αρχικού πρότζεκτ μιας μοτοσυκλέτας η οποία, από την πρώτη της εμφάνιση το 2007, αποτέλεσε σημείο καμπής ως το πρώτο εργοστασιακό μοντέλο με τεχνολογία Ride-by-wire για τη διαχείριση ηλεκτρονικά του γκαζιού του κινητήρα. Μία τεχνολογική πρωτιά της Aprilia απευθείας από τις αγωνιστικές πίστες. Η Aprilia Shiver 900 βελτιώνει τις επιδόσεις του χάρη στον νέο κινητήρα 900 V-twin, που αυξάνει σε κορυφαία για την κατηγορία του επίπεδα όχι μόνο την ισχύ αλλά, κυρίως, τη μέγιστη ροπή που επιτυγχάνεται για κάθε τιμή σ.α.λ.
Εύκολη, ισχυρή, τεχνολογικά προηγμένή, το Aprilia Shiver 900 διαθέτει για πρώτη φορά ένα προηγμένο σύστημα ελέγχου πρόσφυσης που αυξάνει την ασφάλεια και χαρίζει μοναδικά επίπεδα οδηγικής απόλαυσης. Η νέα αυτή δικύλινδρη μοτοσυκλέτα ξεχωρίζει επίσης για τα επιθετικά της χαρακτηριστικά που υπογραμμίζουν τον σπορ χαρακτήρα της: το πλαίσιο, το ελατήριο του αμορτισέρ και τα καλύμματα της κυλινδροκεφαλής είναι βαμμένα με κόκκινο χρώμα. Λεπτομέρειες που συνδυάζονται με τους τρεις διαθέσιμους χρωματισμούς - λευκό «Evolution White», ασημί «Hi Tech Silver» και πράσινο «Unconventional Green» - δημιουργώντας...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!