Μεταμοντέρνα κλασικότητα

Γιώργος Βαρίνος
Μεταμοντέρνα κλασικότητα
Πιο classic πεθαίνεις. Η V7III Stone είναι η μεταμοντέρνα εκδοχή των παλιών καλών Moto Guzzi του παρελθόντος. Όλα τα χαρακτηριστικά μιας vintage μοτοσυκλέτας είναι εκεί, αλλά με μοντέρνο περιτύλιγμα που αφήνει μια ευχάριστη γεύση.

Έχω μερικούς φίλους που έχουν φάει χοντρό κόλλημα με το στρογγυλό φανάρι. Αν η μοτοσυκλέτα δεν έχει στρογγυλό φανάρι, είναι απλώς μια μοντέρνα σαχλαμάρα. Η V7 IΙI γι’ αυτούς τους φίλους μου είναι μια πολύ σοβαρή επιλογή.

Παίξε νόμιμα τα αγαπημένα σου παιχνίδια καζίνο μέχρι τις 31/03/2018, μάζεψε πόντους και πλησίασε απίθανα έπαθλα*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις


Βεβαίως υπάρχουν και οι κολλημένοι με τις ιταλικές μοτοσυκλέτες ή οι εραστές των κλασικών μοτοσυκλετών. Για όλους αυτούς η V7 IΙI είναι ένα supermodel. H Μoto Guzzi V7 IΙI Stone, αποτελεί ουσιαστικά το entry level της γκάμας, που διακρίνεται για την ευελιξία του ύφους της ακόμα και με το βασικό χαρακτήρα του εξοπλισμού της. Χάρη στις νέες ελαφριές και μινιμαλιστικές ζάντες αλουμινίου, η νέα V7 IΙI Stone, απευθύνεται σε ένα πιο ευρύ κοινό από ότι οι άλλες δύο εκδόσεις Racer & Special. Σαφώς εμπνευσμένη, ακόμη και στις ματ πλέον χρωματικές επιλογές (σε σχέση με την V7II που έιχε επιχρωμιωμένες) επιλογές, από τις θρυλικές μοτοσυκλέτες Moto Guzzi του παρελθόντος ακροβατεί μεταξύ του μοντέρνου και του κλασσικού.
Οι ελαφριές ζάντες από αλουμίνιο (και αυτές πλέον μαύρες) έχουν μειώσει την γυροσκοπική αδράνεια περίπου κατά 30%, ένα πλεονέκτημα όσον αφορά τη δυναμική, κάτι που μεταφράζεται στο δρόμο σε μεγαλύτερη ευελιξία και ταχύτητα εισόδου στις στροφές. Ο σχεδιασμός του νέου V7 είναι μια ιστορική αναφορά του ομώνυμου μοντέλου της δεκαετίας του ‘70, από το οποίο επηρεάστηκε ο σχεδιασμός του ρεζερβουάρ, το κύριο νέο χαρακτηριστικό της τρίτης γενιάς της...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!