Για καθημερινές μάχες!

Γιώργος Βαρίνος
Για καθημερινές μάχες!
To Z650 βάζει φωτιά στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού naked για καθημερινή χρήση. Ελαφρύ, γρήγορο και μοντέρνο,το νέο Ζ650 έχει ξεχωριστή εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα, με την χαρακτηριστική σχεδίαση Ζ «Sugomi», και τον υγρόψυκτο, δικύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 650κ.εκ.

Τα έχει όλα. Και ωραίο, ελαστικό μοτέρ και πλαίσιο χωροδικτύωμα και 3 δισκόφρενα μαργαρίτες της Nissin και ABS και μοχλικό πίσω και απίθανο look και καλή τιμή. Είναι μια μοτοσυκλέτα στη μεσαία κατηγορία που ενώ είναι ένα commuter έχει εξωτερική εμφάνιση που μοιάζει με streetfighter.
H Kawasaki Ζ650 είναι μια απολύτως νέα μοτοσυκλέτα.
To Z650 βάζει φωτιά στην κατηγορία των μεσαίου κυβισμού naked. Καθώς είναι ελαφρύ, γρήγορο και μοντέρνο, έχει ξεχωριστή εμφάνιση που μαγνητίζει τα βλέμματα, με τον μοναδικό σχεδιασμό που η Kawasaki ονομάζει "Sugomi". Το
ιδεόγραμμα του Sugomi συμβολίζει την παλλόμενη καρδιά, εκεί όπου πηγάζει το ένστικτο, χαρίζοντας σ'αυτές τις μοναδικές μοτοσυκλέτες μια επιβλητική, ζωώδη αύρα που είναι αναγνωρίσιμη οπτικά. Το Ζ650 έχει ένα ολοκαίνουριο ατσάλινο πλαίσιο χωροδικτύωμα και ένα νέο ψαλίδι-μπανάνα που προσθέτουν στην οπτική καθιέρωση της μοτοσυκλέτας ως ένα «πραγματικό Ζ» μοντέλο. Οι σχεδιαστές της Kawasaki πρoσπάθησαν με οικονομικά υλικά να δώσουν μια πολυτελή αίσθηση στη μικρή μοτοσυκλέτα και τα κατάφεραν. Λεπτομέρειες όπως τα ρυθμιστικά στις μανέτες ή το ματ χρώμα στο τεπόζιτο, προσθέτουν στη γενική αίσθηση της μοτοσυκλέτας.
Ξεκινώντας κανείς να παρατηρεί την μοτοσυκλέτα εντυπωσιάζεται από την γενική ποιότητα. Καλά πλαστικά, προσεγμένα
μεταλλικά τμήματα, εξαιρετική συναρμογή, ποιοτική βαφή, αίσθηση μασίφ. Το νέο
Z650 θα χρησιμοποιηθεί κυρίως για καθημερινή μετακίνηση και έτσι η Kawasaki έχει δώσει μεγάλη σημασία στη μείωση των κραδασμών από τον εν σειρά δικύλινδρο κινητήρα. Έτσι, πέρα από τον αντικραδασμικό άξονα, ελαστικά παρεμβύσματα έχει το τιμόνι, αλλά και τα μαρσπιέ, για ελαχιστοποίηση των κραδασμών σε χέρια, πόδια και καθρέπτες. Οπτικά, θυμίζει...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!