Ιστορία μου αμαρτία μου

Γιώργος Βαρίνος
Ιστορία μου αμαρτία μου
Mε την ιστορία βαριά στις πλάτες της, η Africa Twin επιστρέφει για να διεκδικήσει τον θρόνο της στην μεγάλη κατηγορία με δύναμη που να μπορεί να μπει «κάτω».

Η Honda ετοίμαζε τον διάδοχο της θρυλικής μοτοσυκλέτας εδώ και πολλά χρόνια και επιτέλους παρουσιάζεται επίσημα. Σε μια παρουσίαση που οργάνωσε η ελληνική αντιπροσωπεία και δεν είχε τίποτε να ζηλέψει από τις αντίστοιχες που γίνονται στ εξωτερικό, οι Έλληνες δημοσιογράφοι είχαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν σε μεγάλη ποικιλία συνθηκών την νέα μεγάλη Africa. H Honda δεν είχε περιθώρια να φανεί κατώτερη της ιστορίας της. Η νέα Africa Twin δεν θα αρκούσε να είναι απλώς μια άριστη μοτοσυκλέτα, αλλά θα έπρεπε να φέρει ολόκληρη την κληρονομιά της, διακριτικά και με αξιοπρέπεια. Εκ πρώτης όψης, φαίνεται να τα έχει καταφέρει. Η πρώτη Africa Twin ήταν περιπετειώδης μεν αλλά και υπάκουη, ενώ η νέα έκδοση φαίνεται ελαφρώς πιο επιθετική. Επίσης είναι εξαιρετικά λεπτή, δίνοντας την αίσθηση ότι καβαλάς μια μοτοσυκλέτα 800 κυβικών εκατοστών.
Σε ό,τι αφορά στη δύναμη, η CRF1000L Africa Twin διαθέτει “μόλις” 95 ίππους, οι οποίοι μπορεί στα χαρτιά να... Διαβάστε ολόκληρη τη δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!