O Βασιλιάς της πόλης

Γιώργος Βαρίνος
O Βασιλιάς της πόλης
Aπλή μέθοδος των τριών; ή απλώς επανάσταση στο χώρο της μοτοσυκλέτας; Οι γιαπωνέζοι δημιουργοί το αποκαλούν New Mobility. Και όντως πρόκειται για «νέα κινητικότητα» αφού η κλασσική εικόνα της μοτοσυκλέτας παίρνει νέα μορφή προσθέτοντας έναν ακόμη τροχό.

Παρ' ότι η Piaggio έκανε επιτυχία με τα τρίκυκλα scooters, η Yamaha ήρθε να ταράξει τα νερά και να απειλήσει το μονοπώλιο της ιταλικής εταιρείας με το Tricity. Οι τρίκυκλες μοτοσυκλέτες κατά την γνώμη μας θα μονοπωλούν την αγορά το 2025 σε όλες τις κατηγορίες. Αυτή η νέα κατηγορία οχημάτων φαίνεται πως εδραιώνεται αργά αλλά σταθερά.
Χρηστικότερα του αυτοκινήτου για κίνηση μέσα στην πόλη αλλά και χιλιάδες φορές ασφαλέστερα από ένα δίτροχο, αποτελούν την εναλλακτική λύση για όποιον θέλει να εγκαταλείψει την καλοπέραση του αυτoκινήτου. Η αλήθεια είναι πως η επιτυχία της Piaggio δεν έχει περάσει απαρατήρητη από τις Ιαπωνικές εταιρείες. Είναι σίγουρο πως παρακολουθούν τις κινήσεις της μεγάλης ιστορικής ιταλικής εταιρείας και εφόσον επί 8 χρόνια -από την πρώτη χρονια που παρουσιάστηκε το MP3- συνεχώς κερδίζει μερίδιο, αποφάσισαν να συμμετέχουν και εκείνοι, παίρνοντας μάλιστα και ένα μικρό μερίδιο της αγοράς. Το Tricity 125, είναι ένα τρίτροχο όχημα, προορισμένο για τις καθημερινές ανάγκες μέσα σε μια πόλη. Το Tricity δείχνει...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!