Πορνοστάρ στη φυλακή για hardcore οδήγηση (video)

Πορνοστάρ στη φυλακή για hardcore οδήγηση (video)

Πορνοστάρ στη φυλακή για hardcore οδήγηση (video)

Ποια διάσημη Τσέχα πορνοστάρ θα περάσει τους επόμενους οκτώ μήνες στη φυλακή εξαιτίας σωρείας τροχαίων παραβάσεων υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών;

Για τους φίλους των ερωτικών ταινιών είναι η διάσημη πορνοστάρ Laura Crystal. Ωστόσο για την αστυνομία της Πράγας αποτελεί η Σόνια Μιλέροβα μία επικίνδυνη οδηγό, που πρέπει να πάει οκτώ μήνες φυλακή εξαιτίας μίας σειράς τροχαίων παραβάσεων. Μάλιστα η 26χρονη ξανθιά με τις εντυπωσιακές καμπύλες τη γλίτωσε σχετικά φτηνά, καθώς η επικίνδυνη συμπεριφορά της στο τιμόνι θα μπορούσε να της έχει κοστίσει έως τρία χρόνια φυλάκιση!

Τον Φεβρουάριο του 2015 κλήθηκε η Laura Crystal σε αστυνομικό τμήμα της Πράγας και παρέδωσε το δίπλωμα οδήγησης λόγω της παραβατικότητάς της στο τιμόνι. Λίγο αργότερα ωστόσο, μπήκε και κάθισε η ίδια στη θέση του οδηγού και έγινε καπνός, αναπτύσσοντας ιλιγγιώδη ταχύτητα στους δρόμους της Πράγας. Την πορνοστάρ καταδίωξε ένα περιπολικό της αστυνομίας και την έφτασε λίγο αργότερα, αν και η Laura Crystal έπιασε ορισμένες στιγμές ταχύτητες άνω των 220 χλμ./ώρα με το Ι.Χ. της.

Οι αστυνομικοί της πέρασαν χειροπέδες και η γυναίκα άρχισε να τους εκτοξεύει διάφορες βρισιές. Στο ναρκοτέστ που ακολούθησε, αποδείχθηκε ότι η Τσέχα ερμηνεύτρια ερωτικών ρόλων ήταν ‘’μπουκωμένη’’ με μεθαδόνη. Μετά από όλα αυτά, της απαγγέλθηκαν κατηγορίες για επικίνδυνη οδήγηση, οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και παρεμπόδιση της αστυνομίας και τελικά κατέληξε από τα κινηματογραφικά πλατό σε ένα κελί.

Δεν πρόκειται πάντως για μία πρωτόγνωρη εμπειρία για την σέξι ηθοποιό, η οποία έχει υποδυθεί μία φυλακισμένη στην ταινία ‘’Doctor Adventure in Prison’’. Βέβαια η πραγματική φυλακή θα είναι πολύ σκληρότερη για την Crystal από ό,τι τα σεξουαλικά της παιχνίδια με φύλακες, διευθυντές και συγκρατούμενες στη συγκεκριμένη ταινία.

Czech porn star Sona Muellerova jailed after driving while high on meth

Best of internet