Με 963 άλογα «γυρίζει» στη Στοκχόλμη ο Ζλάταν (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Με 963 άλογα «γυρίζει» στη Στοκχόλμη ο Ζλάταν (vid)
Ο διάσημος ποδοσφαιριστής τραβάει τα βλέμματα από όπου κι αν περάσει έτσι κι αλλιώς, όμως κάνει το ίδιο και όταν κυκλοφορεί με το αυτοκίνητό του!

Με μια Ferrari LaFerrari μετακινείται ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στη Στοκχόλμη, που μαγνητίζει τα βλέμματα σχεδόν όσο και ο Σουηδός ποδοσφαιριστής! Το πανάκριβο και ταχύτατο κίτρινο αυτοκίνητο ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητα του Ζλάταν, για αυτό και ο συνδυασμός των δύο είναι... εκρηκτικός! Στο βίντεο τον βλέπουμε να περνάει σε έναν κεντρικό δρόμο της πόλης και ύστερα να παρκάρει με την όπισθεν, μέσα σε ένα γκαράζ με αρκετά στενή πόρτα.

Υπενθυμίζουμε ότι η Ferrari LaFerrari κινείται από ένα υβριδικό κινητήριο σύνολο, αποτελούμενο από έναν ατμοσφαιρικό V12 βενζινοκινητήρα των 6.3 λίτρων και ένα ηλεκτρικό μοτέρ. Η συνολική ισχύς είναι 963 ίπποι και 900 Nm ροπής και η μετάδοση της κίνησης γίνεται στους πίσω τροχούς, από ένα αυτόματο κιβώτιο τύπου διπλού συμπλέκτη με επτά ταχύτητες. Η τελική της ταχύτητα ανέρχεται στα 350 χλμ./ώρα και τα 0-100 χλμ./ώρα έρχονται μέσα σε 2,4 δευτερόλεπτα!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!