Το κάρμα τιμωρεί έναν τραμπούκο βάνδαλο! (vid)

Gazzetta team
Το κάρμα τιμωρεί έναν τραμπούκο βάνδαλο! (vid)
Με τη μορφή ενός κόκκινου SEAT έφτασε η δικαιοσύνη για ένα νεαρό, ο οποίος έσπασε τη τζαμαρία ενός μαγαζιού και παραλίγο να δείρει έναν περαστικό!

Θεία δίκη, κάρμα ή όπως αλλιώς θέλετε πείτε το. Η μοίρα δεν επιφύλασσε καλή εξέλιξη για έναν νεαρό, ο οποίος για ανεξήγητο λόγο, αποφάσισε να σπάσει μια βιτρίνα ενός καταστήματος με μια πέτρα και στη συνέχεια, να την αποτελειώσει με το χέρι. Αυτό που προκαλεί μεγάλη εντύπωση είναι ότι ο δράστης δεν πτοείται από την ύπαρξη περαστικών, πολλών αυτοκινήτων και μιας κάμερας ασφαλείας στο δρόμο και συνεχίζει ανενόχλητος!

Μάλιστα βλέπουμε ένα σημείο που αρπάζει έναν περαστικό από τα ρούχα και παραλίγο να τον χτυπήσει! Λίγο μετά, ο τραμπούκος βάνδαλος επιχειρεί να φύγει από το σημείο με γοργό ρυθμό και χωρίς να ελέγξει το δρόμο πίσω από το βαν, περνάει με ταχύτητα. Τότε ένα κόκκινο SEAT τον... ξαπλώνει στην κυριολεξία, αφού τον κτύπησε με δύναμη! Δεν γνωρίζουμε αν τραυματίστηκε ο δράστης και το τι έγινε στη συνέχεια, όμως το σίγουρο είναι πως το κάρμα ήταν αμείλικτο. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!