Το πιο περιπετειώδες πρωινό καφεδάκι στον πλανήτη (vid)

Το πιο περιπετειώδες πρωινό καφεδάκι στον πλανήτη (vid)

Το πιο περιπετειώδες πρωινό καφεδάκι στον πλανήτη (vid)

Τι κάνεις, αν σου τελειώσει ο καφές σε ένα σπίτι στην καρδιά της Κοιλάδας του Θανάτου στη Νεβάδα; Απλά το...απολαμβάνεις, αρκεί να κρύβεις στο γκαράζ δύο Audi R8 και να έχεις «γκαζιάρα» γυναίκα!

Ένα Audi R8 με τελική ταχύτητα στα 330 χλμ./ώρα δίνει λύση ακόμη κι αν ξεμείνεις από... «πρώτες ύλες» στην Κοιλάδα του Θανάτου στη Νεβάδα! Για την ακρίβεια, το σποτάκι που έφτιαξε η Audi δείχνει μια οικογένεια που μένει στην εν λόγω περιοχή και ξαφνικά, η γυναίκα ανακαλύπτει ότι δεν έχουν καφέ. 

Ο άνδρας, που μόλις παρέλαβε την εφημερίδα του, δεν θα μπορούσε να την απολαύσει δίχως αυτόν για αυτό αρπάζει το κλειδί του R8 του και φεύγει σφαίρα για τον... Τζορτζ, που τον προμηθεύει με το προϊόν. 

Η ανυπομονησία του όμως να οδηγήσει το ταχύτατο Audi τον έκανε να ξεχάσει το πορτοφόλι του, όμως η «γκαζιάρα» γυναίκα του το κατάλαβε πρώτη και δεν έχασε την ευκαιρία να οδηγήσει το δικό της κόκκινο R8 για να του το πάει. Έτσι, με τα δύο supercar στο... τέρμα ο πρωινός καφές αποκτά περισσότερη περιπέτεια, που του χαρίζει μια ακόμη καλύτερη γεύση. Το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή! Δείτε το βίντεο. 

Audi R8 and Airbnb Campaign: “Desolation”

Best of internet