«Η νίκη είναι νίκη»! (vids)

Gazzetta team
«Η νίκη είναι νίκη»! (vids)
Ο Βιν Ντίζελ επαναλαμβάνει τα λόγια που είχε πει στην πρώτη ταινία Fast & Furious στο νέο τηλεοπτικό σποτ της Dodge.

Όπως έχει αποδειχτεί από τις ταινίες της σειράς Fast & Furious, ο Βιν Ντίζελ είναι λάτρης των Dodge. Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος ανέβασε τις μετοχές του, με το εν λόγω franchise, χρησιμοποιεί από ένα σε κάθε μία από τις οχτώ ταινίες, που έχουν βγει μέχρι τώρα, σε όποιες παίζει, καθώς έχει μείνει εκτός στο 2 Fast 2 Furious και έχει παίξει ως guest star στο Fast & Furious: Tokyo Drift.

Έτσι, λοιπόν, δεν μπορούσε να λείπει από το τηλεοπτικό σποτ της αμερικανικής μάρκας για το νέο Challenger SRT Demon. Ο λόγος για τον... δαίμονα της Dodge, που... φοράει έναν υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 6.2 λίτρων, ο οποίος αποτελεί εξέλιξη του 707-pony Hemi του Hellcat και αποδίδει 840 ίππους.

Ο Ντίζελ, λοιπόν, μπαίνει στο τιμόνι, τη στιγμή που επαναλαμβάνει τα λόγια που είχε πει στην πρώτη ταινία Fast & Furious. Τότε ο Πολ Γουόκερ, ως Μπράιαν Ο'Κόνορ, του είχε πει ότι βρέθηκε κοντά στο να τον κερδίσει στην πρώτη κόντρα της ταινίας ή αλλιώς ότι «σχεδόν σε είχα!». Η απάντηση του Ντίζελ, ως Ντόμινικ Τορέτο, ήταν: «Ποτέ δε με είχες!

Δεν έχει σημασία αν κερδίσεις για 1 εκατοστό ή για 2 χιλιόμετρα. Η νίκη είναι νίκη!». Αυτά τα λόγια λέει και στο τηλεοπτικό σποτ της Dodge, με τον Ντίζελ να τονίζει ότι «το έχω πει ξανά, θα το πω και τώρα». Τέλος, να σημειωθεί ότι το Fast & Furious οδεύει σε ένατη ταινία, με την πρεμιέρα να έχει προγραμματιστεί για τις 19 Απριλίου 2019.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!