Απέφυγε τη γυναίκα και τρακάρισε πιο κάτω! (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Απέφυγε τη γυναίκα και τρακάρισε πιο κάτω! (vid)
Aν και δεν έφερε καμία ευθύνη, μία νεαρή Ρωσίδα «προκάλεσε» άθελά της ένα τρακάρισμα, όταν ένα αυτοκίνητο προσπάθησε να την αποφύγει την ύστατη στιγμή περνώντας με κόκκινο και συγκρούστηκε με ένα άλλο όχημα στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας. Θεία Δίκη!

Τα ατυχήματα στους ρωσικούς δρόμους είναι κάτι παραπάνω από καθημερινότητα και συχνά, η κατάληξή τους είναι τραγική. Εδώ βλέπουμε ένα από τα «ήπια» σε ο,τι αφορά την έκταση του τρακαρίσματος αλλά πραγματική πρωταγωνίστρια και παρολίγον θύμα είναι η κοπέλα που διασχίζει το δρόμο!

Η νεαρή Ρωσίδα αρχίζει να διασχίζει τη διάβαση, αφού έχει σταματήσει το πρώτο αυτοκίνητο, όταν πετιέται ένα δεύτερο όχημα από πίσω, συνεχίζει την πορεία του και πραγματοποιεί έναν απότομο ελιγμό την τελευταία στιγμή, ώστε να μη την παρασύρει.

Ο οδηγός του προσπαθεί να το «ισιώσει» χωρίς αποτέλεσμα και μερικά μέτρα πιο κάτω συγκρούεται μετωπικά με ένα μπλε όχημα του αντίθετου ρεύματος.

Πάντως η κοπέλα συνέχισε ατάραχη τον δρόμο της, αν και λίγο έλειψε να χτυπηθεί από το αυτοκίνητο με απρόβλεπτες συνέπειες για την ίδια! Να σημειώσουμε, ότι δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός κατά το ατύχημα. Δείτε το βίντεο!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!