Ανέμελη και εύκολη!

Γιώργος Βαρίνος
Ανέμελη και εύκολη!
Μεγάλη πλάκα αυτό το VanVan 200. Ένα μικρό μοτοσυκλετάκι που τα κάνει όλα και τα κάνει καλά, εκτός αν ζητάτε επιδόσεις και οδική συμπεριφορά GSXR. Kαι είναι και απίστευτα οικονομικό!!!

Ήταν η δεύτερη φορά αυτό το καλοκαίρι που ζητήσαμε και πήραμε από την Ελληνική αντιπροσωπεία το VanVan 200. Αυτή η λιλιπούτια μοτοσυκλέτα έχει προσωπικότητα και χαρακτήρα με τα 2-3 ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της που δεν είναι άλλα από την τεράστια σέλα, που πολύ εκτιμά ο συνοδηγός, την απίστευτα χαμηλή κατανάλωση επιπέδου «παπιού», την ευκολία οδήγησης μέσα στην κίνηση χάρις το τεράστιο τιμόνι και την εγγύηση που δίνει το όνομα της Suzuki.
Βασισμένη στην αρχική σχεδίαση του...RV50 της δεκαετίας του ‘80. Το VanVan 200 είναι η φυσιολογική εξέλιξη των RV που ανέβηκαν καθώς οι δεκαετίες περνούσαν στα 90, 125 και τώρα 200 κ.εκ. Και από αυτή τη οπτική πρόκειται για την καλύτερη και πιο ισορροπημένη εκδοχή που δύσκολα θα προσπεράσει κανείς, φτάνει να ξέρει τι θέλει. Η μηχανούλα δεν βάζει φωτιά στην άσφαλτο και η λογική καθημερινή ταχύτητα είναι τα 80-90 χλμ./ώρα μέσα στην πόλη που είναι υπεραρκετά. Από εκεί και πέρα, δεν καίει τίποτε αν και δεν...

Διαβάστε ολόκληρη την δοκιμή εδώ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!