Ληστές με Audi RS6 ξεφεύγουν με δύο σκασμένα λάστιχα (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Ληστές με Audi RS6 ξεφεύγουν με δύο σκασμένα λάστιχα (vid)
Με χαμηλές ταχύτητες και μπόλικα τρακαρίσματα έγινε μια καταδίωξη στο Ηνωμένο Βασίλειο, ανάμεσα στα υπηρεσιακά περιπολικά και ένα «λαβωμένο» Audi RS6.

Τον αέρα της ελευθερίας μύρισαν τέσσερις ληστές μιας πιτσαρίας στη Βρετανία, όταν κατάφεραν να ξεφύγουν από την αστυνομία με ένα κλεμμένο Audi RS6. Το ταχύτατο γερμανικό station wagon δεν μπορούσε να «ξεδιπλώσει» την ισχύ του λόγω δύο σκασμένων ελαστικών και αναγκαστικά, ο οδηγός του έπαιζε «βρώμικα» τρακάροντας τα περιπολικά με το πίσω μέρος.

Σύμφωνα με την αστυνομία δύο αξιωματικοί τραυματίστηκαν στην καταδίωξη και όπως βλέπουμε και στο τέλος, η BMW Σειρά 3 Touring που... έφαγε τις περισσότερες εγκατέλειψε το εγχείρημα από βλάβη. Την κατάσταση ανέλαβαν δύο Vauxhall (Opel) Insignia όμως τελικά δεν κατάφεραν να συλλάβουν τους ληστές. Ωστόσο αργότερα και οι τέσσερις συνελήφθησαν και η ποινή τους ήταν οκτώ χρόνια φυλάκισης.

Υπενθυμίζουμε ότι το Audi RS6 κινείται από έναν V8 βενζινοκινητήρα 4.0 λίτρων με δύο τούρμπο, απόδοσης 605 ίππων και 750 Nm ροπής. Σε συνδυασμό με την τετρακίνηση Quattro δίνει φτερά στο οικογενειακό Audi, με τα 0-100 χλμ./ώρα να ολοκληρώνονται σε 3,7 δευτερόλεπτα, τα 0-200 χλμ./ώρα σε 12,1'' και την τελική ταχύτητα να περιορίζεται ηλεκτρονικά στα 305 χλμ./ώρα με το πακέτο Dynamic Plus.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!