Αεροπλάνο προσγειώνεται με ανεμοστρόβιλους (pic & vid)

Gazzetta team
Αεροπλάνο προσγειώνεται με ανεμοστρόβιλους (pic & vid)
Μάρτυρες στη Ρωσία είδαν ένα αεροπλάνο να προσγειώνεται, τη στιγμή που γύρω του... δέσποζαν η κακοκαιρία και οι ανεμοστρόβιλοι.

Με κακοκαιρία και ανεμοστρόβιλους ολοκληρώνεται το καλοκαίρι στη Ρωσία, κάτι που σίγουρα θα απέκλειε το ενδεχόμενο να δούμε αυτό που βλέπουμε στο βίντεο. Κι όμως είναι αληθινό! Μάρτυρες στο Σότσι της Ρωσία... απαθάνατισαν τη στιγμή που ένα αεροπλάνο προσγειωνόταν, ενώ γύρω του... δέσποζαν η κακοκαιρία και οι ανεμοστρόβιλοι.

Συνάμα στα βουνά είχε χιονίσει σε ύψος 2320 μέτρα, ενώ η καταιγίδα μόνο ιδανικές συνθήκες για προσγείωση δεν προσέφερε. Παρά ταύτα, ο πιλότος κατάφερε να προσγειώσει το αεροπλάνο με ασφάλεια και δίχως να υπάρξει κάποιο συμβάν ή κάποιος τραυματισμός. Αφού δεν έγινε αυτό, τότε οι επιβάτες θα έχουν να θυμούνται μία πρωτότυπη εμπειρία, να πετάνε μέσα από ανεμοστρόβιλους!

«Ο ουρανός έγινε μαύρος. Ξεκινήσαμε να βλέπουμε κοντά επειδή δεν μπορούσαμε να διακρίνουμε τίποτα. Στην αρχή, σκεφτήκαμε πως κάτι συνέβη, μετά όλα ξεκίνησαν να γίνονται μαύρα και ξεκίνησαν οι ανεμοστρόβιλοι. Σε κάποιο σημείο, μας φάνηκε ότι έπεφτε κάτι.

Για την ακρίβεια ότι κανείς δεν αντιδρούσε στο αεροπλάνο, απλά το τραβούσαμε», ανέφερε μία μάρτυρας. «Ήταν μία κανονική μέρα στο Σότσι και ο καιρός άρχισε να αλλάζει. Κάποιοι σταμάτησαν να τραβούν βίντεο με τα κινητά τους τηλέφωνα, αλλά η βαριά βροχή τους έκανε να φύγουν.

Ως ντόπιος του Σότσι, μπορώ να πω ότι αυτό το είδος καιρούς είναι φυσιολογικό και συνήθως λαμβάνει χώρα στο τέλος ενός καυτού καλοκαιριού. Τα καλά καλοκαίρια συνήθως τελειώνουν με ανεμοστρόβιλους και πλημμύρες», είπε ένας άλλος μάρτυρας για την κακοκαιρία στο Σότσι.

Парад смерчей с борта самолета ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ Наш хэштэг #sochi_vteme ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ тор фото: Ксения Васильева ➖➖➖➖➖➖➖➖➖➖ #сочивтеме #sochi_vteme #сочи #sochi #ilovesochi #ялюблюсочи #городсочи #адлер #сочи2017 #сочиадлер #краснаяполяна #розахутор #лазаревское #юг #краснодарскийкрай #туапсе #кубань #олимпийскийпарк #хоста #горкигород #sochifornia #сочифорния #новости #новостисочи #курорт #геленджик #анапа #отдыхвсочи #черноеморе #смерч

A post shared by Сочи В Теме (@sochi_vteme) on

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!