Ένα τροχόσπιτο με φοβερές οδηγικές ικανότητες! (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Ένα τροχόσπιτο με φοβερές οδηγικές ικανότητες! (vid)
Μια κατηφόρα σεβαστής κλίσης και ένα μη σωστά δεμένο ρυμουλκούμενο είναι ένας συνδυασμός που θα μπορούσε να φέρει τραγικές συνέπειες, ωστόσο το βίντεο δείχνει πώς είναι να έχεις την τύχη με το μέρος σου.

Το πρώτο τροχόσπιτο με αυτόνομες ιδιότητες ή απλά πολλά κιλά τύχης; Μάλλον το δεύτερο, θα λέγαμε εμείς, βλέποντας το παρακάτω βίντεο. Ένα αυτοκίνητο που έχει δεμένο ένα τροχόσπιτο στον κοτσαδόρο ανεβαίνει μια ανηφόρα, στη Μασσαλία της Γαλλίας. Μέχρι εδώ όλα καλά, όμως κάποια λάθος κίνηση στο δέσιμο του ρυμουλκούμενου με το αυτοκίνητο, θα φέρει την ανατροπή!

Το τροχόσπιτο αρχίζει να χαράζει τη δική του πορεία και το βαν που οδηγούσε η οικογένεια έχει χαθεί από το πλάνο του βίντεο. Η τύχη που λέγαμε παραπάνω, αρχίζει να «ενεργεί» όταν το τεράστιο τροχήλατο όχι μόνο δεν παρασέρνει κάποιον περαστικό με άσχημες συνέπειες, αλλά δεν τρακάρει και πουθενά. Ακολουθεί τη γραμμή της κατηφόρας και ξαφνικά στρίβει προς την κατεύθυνση μιας αλάνας πάρκινγκ, μπαίνοντας κανονικά από την είσοδο και παρκάροντας σε μια προβλεπόμενη θέση! Δείτε το βίντεο με το απίστευτο γεγονός!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!