Οδήγησε πρώτος τη νέα BMW M5 (vid)

Οδήγησε πρώτος τη νέα BMW M5 (vid)

Οδήγησε πρώτος τη νέα BMW M5 (vid)

Είναι δυνατόν να βάλεις στο χέρι πριν από όλους το γερμανικό super sedan; Δεν είναι όνειρο, είναι η εικονική πραγματικότητα του Need For Speed Payback. 

Διανύουμε μια μεταβατική εποχή όπου η εικόνα τείνει να υποκαταστήσει την ίδια την πραγματικότητα. Σε μερικές δεκαετίες θα τα έχει καταφέρει και τα πρώτα δείγματα δεν είναι άλλα, από το λανσάρισμα σημαντικών νέων μοντέλων αυτοκινήτων πρώτα σε παιχνίδια εικονικής πραγματικότητας και στη συνέχεια στην αγορά.

Η νέα M5 των 600 ίππων ισχύος , των 750 Nm ροπής, των 305 χλμ./ώρα μέγιστης ταχύτητας και των 3,4 δλ. επιτάχυνσης από 0-100 χλμ./ώρα, θα είναι διαθέσιμη το Νοέμβριο του 2017 στο διάσημο παιχνίδι Need for Speed της Electronic Arts, το οποίο στη νέα του εκδοχή έχει το επίθετο Payback.

Σε αυτό λοιπόν θα λανσαριστεί για πρώτη φορά το εκπληκτικό σεντάν της BMW, με τις πρώτες παραδόσεις στους πραγματικούς αγοραστές να προσδιορίζονται για την άνοιξη του 2018. Όποιος λοιπόν βιάζεται να βιώσει τη συναρπαστική αίσθηση οδήγησης του «τέρατος», δεν έχει παρά να πιάσει θέση στην ουρά για ένα από τα πρώτα αντίτυπα του Need for Speed Payback.

Αν αναρωτιέστε πόσο κοντά θα είναι η αίσθηση της εικονικής M5 με την πραγματική, αρκεί να σας ενημερώσουμε ότι BMW και EA παρουσίασαν σήμερα Τρίτη 22 Αυγούστου από κοινού την ενσωμάτωση του νέου μοντέλου στο παιχνίδι, στην GamesCom στην Κολωνία.

Αυτό σημαίνει ότι οι μηχανικοί έχουν συνεργαστεί στενά με τους προγραμματιστές και αυτό που θα βιώσετε στο PS4, το Xbox One ή στον υπολογιστή σας, για τα οποία θα διατίθεται το νέο παιχνίδι, θα είναι πραγματικά συνταρακτικό. Αρχής γενομένης, από τις 10 Νοεμβρίου 2017. Καλό λιώσιμο στην οθόνη. 

The all-new BMW M5 (2017) in Need for Speed Payback.

Best of internet