Στα καλά καθούμενα στο...γκρεμό! (vid)

Γιώργος Βαρίνος
Στα καλά καθούμενα στο...γκρεμό! (vid)
Άγιο είχε ο Μάθιου Μάρεϊ που έγινε διάσημος στην αμερικάνικη τηλεόραση καθώς βούτηξε με την μοτοσυκλέτα του σε έναν γκρεμό, βόρεια του Λος Άντζελες στην Καλιφόρνια!

Φίρμα έγινε ο Μάθιου Μάρεϊ στην αμερικανική τηλεόραση, όταν το video του ατυχήματός του -που έκανε 300.000 θεάσεις στο youtube.com- παρουσιάστηκε στις ειδήσεις!. Ο Μάρεϊ, έμπειρος μοτοσυκλετιστής οδηγούσε στα βουνά βόρεια του Λος Άντζελες, όταν στην προσπάθειά του να στρίψει σε μια στροφή, ανοίχτηκε και... έπεσε στον γκρεμό! Ο Μάρεϊ, όπως επιβάλει η μόδα, είχε βάλει μια τελευταίου τύπου action κάμερα στo τεπόζιτο, ώστε να τρβά τα όργανα της μοτοσυκλέτας αλλά και τον δρόμο εμπρός. Την ώρα του ατυχήματος η κάμερα ήταν σε λειτουργία με αποτέλεσμα να έχουμε σε video μια από τις πιο τρομακτικές εμπειρίες που μπορεί να έχει κάποιος μοτοσυκλετιστής. Να πέσει δηλαδή σε έναν γκρεμό!

Σε μια αριστερή στροφή έστριψε με 100 χλμ./ώρα, υπερβολικά πολλά για τον συγκεκριμένο δρόμο, η στροφή δεν τον πήρε, άνοιξε την τροχιά του και έπεσε σε γκρεμό, σταματώντας 80 μέτρα χαμηλότερα! Ωστόσο στάθηκε τυχερός, καθώς η πυκνή βλάστηση απορρόφησε την ενέργεια της πτώσης και δεν τραυματίστηκε σοβαρά, σε χέρια και πόδια. Και λέμε πως ήταν τυχερός, καθώς δεν τον είδε κανένας να πέφτει και κανείς δεν άκουγε τις κραυγές του! Βρήκε το κουράγιο και ανέβηκε μόνος του τον γκρεμό ώστε να ζητήσει βοήθεια. Μόλις ανέβηκε κατέρρευσε, από τα κατάγματα που είχε στο λαιμό και σε αρκετούς σπονδύλους της σπονδυλικής του στήλης.

Όπως μας ενημερώνει η δημοσιογράφος στο video, σκοπεύει να πούλησιε τη μοτοσικλέτα του, για να αντιμετωπίσει τα έξοδα της νοσηλείας του. Φτηνά την γλύτωσε. Δείτε το τρομακτικό video!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!