Καλοκαιρινή «παρέλαση» από supercars στο Λονδίνο (vid)

Καλοκαιρινή «παρέλαση» από supercars στο Λονδίνο (vid)

Καλοκαιρινή «παρέλαση» από supercars στο Λονδίνο (vid)

Για άλλο ένα καλοκαίρι κυκλοφορούν στις αριστοκρατικές περιοχές του Λονδίνου πανάκριβα supercars και hypercars Αράβων που ταξιδεύουν στην Αγγλία, για να γλιτώσουν από τον καύσωνα στις πατρίδες τους.

Και εφέτος το καλοκαίρι μετατράπηκε το κέντρο του Λονδίνου σε πασαρέλα σπάνιων supercars και hypercars. Μοντέλα, όπως οι McLaren P1, Lamborghini Huracan, Mercedes AMG GTR, Ferrari FF, Bugatti Veyron, κ.ά. αναστατώνουν από τον Ιούνιο και έως τα τέλη Αυγούστου τις αριστοκρατικές συνοικίες του βρετανικής πρωτεύουσας, όπως το Κένσινγκτον, το Νάιτσμπριτζ και το Τσέλσι.

H λεγόμενη ‘’Supercar Season’’ συνδέεται άμεσα με τη Μέση Ανατολή, καθώς οφείλεται στην…απόβαση νεαρών Αράβων που ταξιδεύουν τα καλοκαίρια στο Λονδίνο, για να δροσιστούν και να ξεφύγουν από τον καύσωνα στις πατρίδες τους. Πολλοί από αυτούς στέλνουν με το αεροπλάνο στο Ηνωμένο Βασίλειο και τα πανάκριβα μοντέλα τους, για να κόβουν βόλτες με αυτά στις Oxford Street, Bond Street και Regent Street, μαρσάροντας και συμμετέχοντας σε εντυπωσιακούς σχηματισμούς.

Εχει γίνει μάλιστα πλέον παράδοση, να συρρέουν εκεί το καλοκαίρι λάτρεις των supercars και hypercars, οι οποίοι παραμονεύουν στους δρόμους, για να τα φωτογραφίσουν και να τραβήξουν βίντεο, που αναρτούν ακολούθως στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης.

Η εισβολή των νεαρών, ζάπλουτων Αράβων έχει διχάσει πάντως την κοινωνία στο κέντρο του Λονδίνου. Κάτοικοι των προαναφερόμενων περιοχών διαμαρτύρονται για την ηχορρύπανση εξαιτίας των κινητήρων των hypercars, όμως πολλοί ιδιοκτήτες καταστημάτων και ξενοδοχείων τη θεωρούν ευλογία Θεού (ή Αλλάχ, αν προτιμάτε), αφού οι κάτοχοι των συγκεκριμένων μοντέλων δεν περιορίζονται στις βόλτες, αλλά ξοδεύουν τεράστια ποσά σε αγορές ειδών πολυτελείας.

The Arab Supercars Invasion in London August 2017 Part 1

Best of internet