Ανάποδα για χιλιόμετρα στην Κορίνθου-Τριπόλεως! (vid)

Ανάποδα για χιλιόμετρα στην Κορίνθου-Τριπόλεως! (vid)

Ανάποδα για χιλιόμετρα στην Κορίνθου-Τριπόλεως! (vid)

Ένα αυτοκίνητο κινείται στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού που συνδέει τις δύο μεγάλες πόλεις της Πελοποννήσου, έχει «πιάσει» την αριστερή και οδηγεί σαν να μη συμβαίνει τίποτα! 

Άλλο ένα περιστατικό σημειώθηκε στην εθνική οδό Κορίνθου-Τριπόλεως, που μας υπενθυμίζει ότι θα πρέπει να έχουμε τα μάτια μας... 14 χιλιάδες, όταν οδηγούμε! Δεν αποκλείεται λοιπόν να κινείσαι στην αριστερή λωρίδα με το νόμιμο όριο ταχύτητας και ξαφνικά... να δεις τον κύριο του βίντεο μπροστά σου! Η μεγάλη ταχύτητα του αυτοκινήτου, μαζί με την επίσης μεγάλη ταχύτητα του κυρίου, αφήνει ελάχιστο χρόνο αντίδρασης και η συνέχεια θα είναι σίγουρα δυσάρεστη. 

Ευτυχώς, δεν βρέθηκε κάποιος στο διάβα αυτού του Nissan Sunny και έτσι δεν θρηνήσαμε κάποιο θύμα, από καθαρή τύχη. Εντύπωση προκαλεί φυσικά το γεγονός ότι ο οδηγός δείχνει να μην έχει καταλάβει καθόλου τι γίνεται. Έχει «καβατζώσει» την αριστερή, που εκείνος στο μυαλό του την έχει ως δεξιά και πηγαίνει κανονικά, με μια αρκετά σεβαστή ταχύτητα! Δείτε το βίντεο, βγάλτε τα συμπεράσματά σας και από την επόμενη φορά που θα πιάστε τιμόνι, δείξτε μια προσοχή παραπάνω! 

921593937979188

Best of internet