Πανάκριβα SUV «παίζουν» συγκρουόμενα (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Πανάκριβα SUV «παίζουν» συγκρουόμενα (vid)
Παλιμπαιδισμός ή γνήσιο απόσταγμα ανοησίας; Συνεχείς συγκρούσεις ανάμεσα σε δύο αυτοκίνητα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ, δύσκολα μπορούν να έχουν μια λογική εξήγηση.

Μια Mercedes ML 430 και μια G63 AMG μπλέκουν σε έναν νυν υπέρ πάντων αγώνα επικράτησης, που περιλαμβάνει συνεχή χτυπήματα χωρίς κανένα προφανή λόγο.

Εμπλεκόμενα σε ένα μποτιλιάρισμα, το παλιό μεν αλλά ακριβό SUV και η νεότερη, πολλαπλάσιας αξίας G-Class, φαίνεται ότι ούτε διανοούνται την παραχώρηση προτεραιότητας. Σε μια πιο εμβριθή ανάλυση, το γεγονός ότι η G-Class είναι κολλημένη πίσω από μια λευκή Rolls, ίσως να υποδηλώνει το γεγονός ότι το πλήθος των αντρών στο εσωτερικό της είναι συνοδοί ασφαλείας.

Το γεγονός όμως της αντίδρασης του οδηγού της ML 430 δεν υποδηλώνει τίποτα περισσότερο από αδικαιολόγητη οργή. Η σύρραξη ξεκινά και, τουλάχιστον για όσο διαρκεί το video, δεν σταματά αλλά συνεχώς κλιμακώνεται.

Το συμβάν μας έρχεται από την –μετά την Κίνα- «χώρα των αυτοκινητικών θαυμάτων» Ρωσία, στην οποία τα πολυτελή αυτοκίνητα δεν φαίνεται να συνδυάζονται από αντίστοιχα εκλεπτυσμένους οδηγούς. Πάντως, καθώς η εξοργιστικά ανώριμη συμπεριφορά των δύο οδηγών κλιμακώνεται και εφ’ όσον τα πάντα μένουν στο επίπεδο των υλικών ζημιών, τελικά καταντά διασκεδαστική.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!