Tο Honda Civic είναι τελικά θαύμα…ευρυχωρίας (vid)

Πέτρος Πιτσίνης
Tο Honda Civic είναι τελικά θαύμα…ευρυχωρίας (vid)
Mία απροσδόκητη εξέλιξη είχε η οπισθομετωπική σύγκρουση ενός Civic με ένα Audi, καθώς άρχισαν να ξεπηδούν άνθρωποι από παντού μέσα από το ιαπωνικό μοντέλο.

Πόσους επιβάτες μπορεί να μεταφέρει ένα Honda Civic; Η επίσημη άδεια αναφέρει πέντε, όμως στο βίντεο που ανεβάσαμε, αποδεικνύει το κόμπακτ μοντέλο ότι έχει τη δυνατότητα να φιλοξενήσει έως και εννέα άτομα.

Όπως βλέπουμε, το Honda δεν καταφέρνει να φρενάρει έγκαιρα και πέφτει πάνω σε ένα ακινητοποιημένο Audi σε δρόμο της Αγγλίας. Αμέσως βγαίνουν έξω από το Civic και το βάζουν στα πόδια οκτώ άνδρες, δύο από εμπρός και έξι που κάθονταν πίσω. Το χάιλαϊτ είναι πάντως η αντίδραση του οδηγού, ο οποίος θυμάται προφανώς ότι υπάρχει και άλλο άτομο μέσα στο Honda Civic, επιστρέφει στο αυτοκίνητο, απασφαλίζει την πόρτα του πορτ – μπαγκάζ,οπότε ξεφυτρώνει μέσα από αυτό ένας ακόμη επιβάτης – ο ένατος παρακαλώ - και να γίνει με τη σειρά του καπνός.

Οι σκηνές καταγράφηκαν στο Λέστερ της Μεγάλης Βρετανίας και όπως αναφέρει η εφημερίδα Birmingham Mail, δεν σημειώθηκαν τραυματισμοί στο ατύχημα. Η Αστυνομία ψάχνει ακόμη για τον οδηγό και τους επιβάτες του Honda Civic και εκτιμά, ότι ίσως πρόκειται για κακοποιούς είτε για παράνομους μετανάστες είτε για άτομα, που βρίσκονταν υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και αλκοόλ.

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!