Ακόμα και οι πρωταθλητές χρειάζονται μαθήματα (vid)

Gazzetta team
Ακόμα και οι πρωταθλητές χρειάζονται μαθήματα (vid)
Μπορεί να είσαι παγκόσμιος πρωταθλητής της Formula1, όμως θα χρειαστείς μαθήματα, όταν θα επιλέξεις να κάνεις κάποιο άλλο σπορ και ειδικά να παίξεις γκολφ.

Δε χρειάζονται πολλές συστάσεις για τον Ντέιμον Χιλ. Έχει μετρήσει 22 νίκες, 42 παρουσίες στο βάθρο, 20 pole position, 19 ταχύτερους γύρους και φυσικά τον τίτλο του 1996 για να γίνει ο πρώτος γιος παγκόσμιου πρωταθλητή της Formula1, που επίσης κατακτά το πρωτάθλημα.

Πλέον, είναι τηλεσχολιαστής για λογαριασμό του Sky Sports F1, όμως και πάλι ο Βρετανός χρειάστηκε μαθήματα. Αυτή τη φορά για το πώς τοποθετείς το σώμα σου και πώς χτυπάς το μπαλάκι του γκολφ, ώστε αυτό να μπει στην τρύπα. Όχι, δε θέλησε να κάνει στροφή στην καριέρα του.

Προφανώς, ο άλλοτε οδηγός των Brabham, Williams, Arrows και Jordan θέλησε να διευρύνει τους ορίζοντές του και τις γνώσεις του, ώστε να πάρει μαθήματα γκολφ, όπως φαίνεται και στο βίντεο που ανέβασε το εν λόγω τηλεοπτικό δίκτυο στον λογαριασμό του στο twitter. Μάλιστα, κλήθηκε να απαντήσει στο ερώτημα αν είναι καλύτερος οδηγός ή... γκολφέρ!

Ακολουθήστε την σελίδα του gMotion στο Facebook!